reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
aaaaaaaaaaaa jakoś nie mogę dzisiaj spoczywać :-D energia mnie rozpiera mimo nieprzespanej nocy :-p

ilonka ło Jezu, no to narobiłam, teraz będziesz miała sprzątania a sprzątania :-)

apropo sikania to kurczaki, chyba przeziębiłam sobie pęcherz, bo biegam siku jak głupia
:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyba przejełam się gębulą Losiczki i swoją załatwiłam kunra ale się uzarłam w policzek ja pierniczę aż sie krew polała sierota!!!!
Sasasassasasas pryjechał koleś barierkę montować na klatce :0) jupi jupi jupi

Witam was
ja już po szpitalu szczepionkę dostałam ręka boli :no: nie dziwię się że te nasze maleństwa tak potem śpią i płaczą ale jak trzeba to trzeba ( szczepionkę miałam anty-D)

kochane moje poczytam jak wstane muszę się iść przekimać bo padam na pysk :baffled:

Ilonko wszystkiego naj naj naj dla Jasia :*:*:*:*:*:*:*

Marta ty cholernico ja cię jeszcze dopadnę i tyłek przetrzepię :tak:

hejka ;)

moja mina jak zobaczyłam ile mam nadrabiania...bezcenna :-p:-D

Witam nowe mamuśki i mam nadzieje że zostaniecie z nami dłużej i witam zguby zagubione :)
MałaMi z dolinkami i bez...po prostu bądź :D
czekam na resztę zgub ... ;)
Ania z miśka to sie popłakałam ze śmiechu:-D
Dziama dzięki Ci Słońce :D zdrówka i Tobie, zarazki aaaakysz!!!!
Viola kciuki zaciśnięte, powodzenia
Kasia dziękuję za troskę, uważam na siebie :tak: w pracy serio się nie przemęczam, wygodne stanowisko, nóżki na podeścik i właaalaaa ;)
u mnie o tyle lepiej że szyjka krótka, ale taka po prostu jest...od początku, wszystko pozamykane, skurczy nie ma..także na razie jest ok. Jestem pod baczną obserwacją, nie mam póki co wskazań do leżenia i L4 i jestem też dobrej myśli. Profilaktycznie tylko 3x dziennie magnez wcinam ;)
Ilona ale z Ciebie dowcipniś:-D może tym gadaniem wywołasz poród
Agnes :-D
Agnes powodzenia ;)

Jasiu przesyłam wielkiego buziaka urodzinowego z życzeniami pięknego kolejnego roku, zwariowanej zabawy, zdrówka, odkrywania świata, grzecznych rodziców, braciszka i siostrzyczki do kompletu :p
:-):-):-):-):-):-):-);-);-);-);-);-);-);-);-)

Pozdrawiam kobietki i lecę leżeć..trza wygnać te zarazki wstrętne!!!

Ostatnia edycja:
Normalnie zaraz kogos ukatrupię ku.....wa mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fachowiec od siedmiu boleści!!!! Nie dość że zaśpiewał za barierkę jak kretyn to jeszcze w h...a leci!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przyjechał debil rozpakował dechy ułożył w przepokoju i tekst że na montaż przyjedzie w pon bo coś tam żle wymierzył i jest złe docięte!!!A ***** mnie to obchodzi! Normalnie ręce opadają na takich fachowców. Pominę fakt że barierkę obiecał zrobić przez wrzesień!!!!!!!!!!!
Sory dziewczyny ale tak mną tąpnęło że nie wytrzymałam!
Dobrze ze na mojego tate trafiło bo bym go wykastrowała normalnie

ooooooooo i następna gadzina chce mnie zaciążyć

dziama a co ty bawisz sie w kanibalizm ojjjjjjjj współczuję.......
na jakiej klatce ???????? :sorry2:
Anulka dzis juz nie napotkałaś na swojej drodze ruszającego sie misia :-p?????:-D:-D odpoczywaj kochana :tak::tak::tak:
truskawa dziękuję a Ty jak sie czujesz ????? zajeb chyba w pracy masz ????? :-:)-:)-(

A ja wymyśliłam na imprezke Jasia jako przekąski; koreczki i jajeczka faszerowane ;-) do tego sałatka gryrosowa albo z fasoli czerwonej ewentualnie jarzynowa, babkę piaskową , tort i tyle oooooooo.........a co sie bede przemeczać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D na pieniądzach nie śpię heheh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko- na klatkę schodowa, nasze mieszkanko na 1 piętrze na dole biuro jest a my górę będziemy mieli. Pewnie że aż świat będzie najważniejsze żeby się spotkać posiedzieć przy okazji a nie zastaw się a postaw się.
Ania- odpoczywaj kochana, wiedziałam ze o czymś rano zapomniałam jak o tym miśku usłyszałam to padłam. Ilona ty sie zastanów nad tym kombinezonem chyba nie chcesz Papim ludzi straszyć:) heheh
Truskawa- no cuz miodek i kocyk ci został na grzanie sexxsami szlaban nadal nie?

reklama
katrina napewno bede sie rygorystycznie trzymać metody owulacyjnej,.... bo teraz niby bobosexy były 2 dni przed owu także jak sie bedzie planowac kiedys trzecie dziecko bedzie mniej wiecej 3 dni przed owu..... a co wyjdzie to sie okazę...:tak::tak::tak: ale do tego czasu jeszcze hoho.......
dziama aha teraz juz kapuje :tak::tak: kurcze to faktycznie fachowiec jak z koziej dupy trąbka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rece opadają :no::no::no::no::no:

Do góry