reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
a jak zawsze czekam i się doczekać na gada nie mogę- ale wziąwszy pod uwagę fakt , że na pytanie o której będziesz dostałam re sms o treści- po 20
to się zastanawiam czy tym razem nie chodziło rok 2020

Ania śpijcie dobrze :-)
piateczko ojjjjjjjj Ty to masz z tym gadem los ... hihi :-p:-p

Jesli jutro wróci mój mąż to ja Wam cos oznajmię w niedziele albo w poniedziałek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: hihihihi .............. to teraz siedzcie i niech Was zżera ciekawość sesesesesese..............:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ilona24 nie, absolutnie nie jestem zdesperowana :-) puki co podchodzę do tego w ten sposób, że jak będzie to będzie :tak:
My mamy jeszcze dodatkową antykoncepcję jaką są km, bo mieszkamy ~ 90 km od siebie, także nie widujemy się na co dzień :-(

Paula uwierz nawet jak sie nie widujecie codziennie to da sie spłodzić bobasa :-D:-D:-D ja jestem tego żywym przykładem hihih...... mój mąż jest w domu na dobrą sprawę ok 8 dni w miesiacu :tak::tak::tak: a jednak sie udało.....najpierw z aniołkami a potem z Pawciem ..........;-) bo Jasia to my płodzilismy w Wawie po ślubie hehe :-D:-D:-D także spokojnie.... i w sumie masz rację , myśl bedzie to bedzie ......a nie że ma być i to już natychmiast :-D:-D:-D:-D :-):-):-):-):-)

DIETA1.jpgDIETA2.jpgDIETA3.jpg jutro wkleje jeszcze jedna bo swiatla brak ;p i za ciemne wychodza foty

TRZEBA ZAPISAC OBRAZEK NA KOMPA WTEDY WIDAC LEPIEJ

ilona24 o widzisz, w takim razie będę się trzymała Twojej teorii ;-) a nóż widelec coś się nabroi tak niespodziewanie :-D

niedługo wyjeżdżamy na weekend to tez nie wiadomo co z tego wyniknie :-) a puki co czekam na @.

piąteczko, a cóż Twój mąż taki nieokiełznany z tymi godzinami ? :-p

ilonka a cóż to za tajemniczość???????????????????????? ne ne???????????????? mów szybko!!!!!!!!!!!!!!!!

paula mój mąż to chorobliwy pracoholik niestety

a powiem Wam więcej- wziął następną........była awanturka.......... było bo żonie się chciało........ podusia i na przysłowiową kanapę wywaliłam- pewnikiem koło 3 przypełznie

reklama
Do góry