reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskawa na wagę wszystko po 17zł za kg....... żeby wszystko tam przejżeć trzeba naprawde ze 4 godziny jak nie wiecej,,,,, a mówię tylko o parterze bo na piętrze jest taka sama hala tyle ze juz z wycenionymi ubraniami...no a tam ceny np za sweterek dla dziecka ponad 10zł ( niby nie drogo ale jednak drogo ...:rofl2::sorry: ) wiec tam tylko luknęłam co ciekawe a raczej szukałam tego kombinezonku misia co tak na niego choruje ....no ale nawet na wycenie nie było nawet jednego ....:-(
zostaje mi tylko upolować fajny i tani na necie .......
Viola dziękuję akurat tego nie widziałam :tak::tak::tak: :tak::-):-)
Katrina no prosze jak Kubuś ślicznie rośnie.....jak na drożdzach wręcz ........ :-D:-D:-D

dziama ile w koszyku muchomorów ????????????? :-D przyznaj sie hehe ;-)

MNIE POPRAWIA NASTRÓJ HEHE ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 najfajniej mi sie tego słucha w aucie hehe.... jak nie ma dzieci bo by ogłuchły hihih ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
oj dziewczynki- poczytałam Was ale niewiele mi w głowie zostało , bo mi pęka

losiczko- tulę kochana

ilonko aleś zaszalała ha ha

a moi domownicy się znarowili i już wymyślają pierożki z takimi nadzieniami, że już mi niedobrze- wiem , że m poleciał o kraby:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:- choć te akurat lubię i jakieś inne robactwo- a ja pierożka zjadłam jednego z kapuchą i jednego z mięsem, bo patrzeć nie mogę

Witam kobietki ;-)

Czy znajdzie się u Was miejsce dla mnie ? Co prawda nie oczekuję jeszcze bobasa ani jakoś specjalnie nie staramy się, ale odczułam potrzebę aby popisać tutaj z Wami, tak aby być może w przyszłości było mi łatwiej zaklimatyzować się w roli mamy :-)

A kto wie kiedy ta rola przypadnie i mnie, może nawet szybciej niż się tego spodziewam, nigdy nic nie wiadomo :tak:

Dziewczynki opowiem wam dzisiejszą historię prawdziwą :p

otóż wracam z pracy jestem na peronie czekam bo pociąg nadciąga i widzę mamę trzyma synka za rączkę a na ręce trzyma jego misia myślę se fajny kolor tego miśka taki jasny brązik myślę kupię takiego Lily :D
i już wsiadać miałam do tego pociągu patrze :szok::szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek:misiek się rusza !!!!!!!!!1:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: ja odskok w bok babka w śmiech patrze i oczom nie wierze dziecko w kombinezonie misia!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bo ja tylko tył widziałam) heheheheheheheheheh ubaw miałam całą drogę do domku

a mnie podoba się to :p

(Napisy)Brytyjski Mam Talent[2012] - Jonathan & Charlotte - YouTube

nie wiem czy widziałyście to brytyjski mam talent ten chłopak chodzi do szkoły mojej koleżanki ten młody człowiek ma ciężkie życie a może już mu dali spokój po tym programie nie wiem muszę zapytać

Aniu Jezuuuuu ale ma głos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: szok, coś pięknego!!!!!!!!!!!!!!!

hahahha teraz to ja sie śmieje z Ciebie bo sobie wyobraziłam Twoje oczy jak sie ten "misio" zaczął ruszać :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Paula witamy ,,,,,,,rozgość sie u Nas :tak::tak::tak: i może opowiedz wiecej o sobie jeśli masz zamiar zostać z Nami na dłuzej.........:tak::tak::tak::tak: My tutaj sie znamy juz jak łyse konie także spowiadaj sie nam szybko .........:-):-):-):-):-):-):-):-)

ania ale numer z tym misiem. A mam talent widziałam już jakiś czas temu- byłam w szoku

ilonka to uważaj jak upolujesz misia, żeby przypadkiem nie paść ze smiechu jak ktoś powtórzy reakcję ani ha ha

paula witaj

u nie zaczęło padać, więc przyczyna bólu głowy już znana

ilona24 dziękuję za akceptację :-)

mam nadzieję zostać z Wami jak najdłużej, zafasolkować, urodzić i wychowywać "razem w Wami" ;-)

ja mieszkam sobie jeszcze w Bielsku, jeszcze ponieważ jak nastąpią jakieś konkretne zmiany w życiu wybywam na śląsk- stamtąd pochodzi moja miłość :-D puki co pracuję w hotelu.
Żyję sobie już 24 wiosny... czasami nachodzi mnie chęć posiadania dzieciaczka, ale ja jestem chyba staroświecka :tak: wiecie chciałabym tak po kolei: zaręczyny, ślub, dzieciaczek... ale co z tego wyjdzie, czas pokarze :-)

jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej- to walcie śmiało :-p

Paula witaj i ja powiem ci tylko tyle jeśli pragniesz dziecka to po prostu się staraj a nie myśl o ślubie:tak:ślub można wziąć zawsze jeszcze zdążysz a na dzidzie masz tylko kilkanaście dni w roku :)

reklama
LiLuu no Kochana co racja to racja :tak: szczerze powiedziawszy to nie zabezpieczamy się jakoś szczególnie (w lipcu odstawiłam tabletki), także kto wie może stanie się to szybciej niż myślimy ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry