reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-):-):-)

Lori tak bardzo,bardzo,bardzo mi przykro :-:)-:)-( Wiesz ? Tez pomyslałam że może dziewczynkowa ciąża u Ciebie może powodowac że dzieje sie coś nie tak .Daj sobie czas przebadajcie sie z mężem i chciałabym napisać że bedzie wszystko ok ale nie wiem czy tak bedzie ale życze Ci z całego serducha żebyś doczekała sie rodzenstwa dla synka. Bardzo sie przejęlam Twoja kolejna strata. Tule i życze siły do dalszych staranek .

Dziewczynki myślami jestem z Wami :-):-):-) ale ciałem przy maszynie :-D:-D:-D

Piąteczko sik,sik,sik,sik,sik, :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia :-):-):-):-)

reklama
dzisiaj wysyłam męża do laboratorium i ma mi na papierku pokazać swoją grupę krwi, jak sie okaże że ma RH+ to chyba go zatłukę

viola to naj dla niedobrej werki

lor nie zatłucz- może się jeszcze przyda do czegoś- dbaj o siebie kochana

losiczko czekam uparcie do soboty, ale pewnie nie zdążę, bo już zaczyna brzuszek pobolewać niebezpiecznie

Witam kochane :*
Lori- matko nie wiem co powiedzieć.........................tak bardzo mi przykro:(:(:(
Kasia, Piąteczka cieszę się że jesteście brakowało mi tu Was
Kasia-es kciuki za maleństwo, silna jest będzie walczyć kruszynka :*
Karolina- tylko nie daj się teściowej wkręcić w żadne poduchy jak nie czujesz tego! U nas jest co łaska ale nie na zasadzie co łaska minimum 200 czy ileś ale naprawdę co laska. Więc musisz popytać bo to rożnie bywa. A kiedy chcecie chrzcić?

piateczka - jestes w podobnej sytuacji, masz juz dzieci a teraz sie nie udaje. Przeszłaś poronienia jedno po drugim. Co Ci lekarze mówią? jakie robiłaś badania?

lori robiłam hormony, ale tak na pałę, bo sie uparłam, że robię i już teraz natychmiast- lekarz mi powiedział, że wazne jest nie tylko poziom , ale i stosunek ilości hormonów jeden wobec drugiego- generalnie chodzi o równowagę- trochę pokrętnie napisałam, ale pewnie sie domyślasz o co chodzi. No i u nas sytuacja też ciut inna , bo przecież dzieci biologicznie sa tylko moje, a mój mąż potomków jak do tej pory się nie doczekał

gotujące dziewczyny- mam prośbę- potrzebuje dobry przepis na sos wiśniowy do mięska, bo chcę mężowi dziś niespodziankę zrobić

lori ja mam ab rh- maz ma 0 rh+ wiec o 2 miesiace mam robiony odczyn coombsa a co do poronien moja znajoma tez tak miala chyba z 5 raz az wkoncu w lodzi jakis lekarz profesor doszedl czemu tak bylo mieli niezgodnosc krwii musiala miec bardzo drogie szczepionki robione z jego krwii zeby mogla zajsc i donosic pierwsza ciaze ;/ ja tobie jednak zycze zeby wszystko sie wyjasnilo i bylo dobrze

Witam :-)
My dopiero niedawno wstaliśmy :szok::szok::szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-Dhihi

Lori :-:)-:)-:)-:)-:)-( strasznie przeżywam Twoją stratę- uwierz........:-:)-:)-:)-:)-:)-( masz rację niech mąż zrobi sobie tą grupę krwi , od czegoś trzeba zacząć...... :tak::tak::tak::tak: cóż mogę wiecej napisać...... po prostu bądż silna.... jestem z Tobą ....
dziama a co tam u Ciebie skarbie ?????????????????????????
losiczka no to szuraj szuraj ..... :tak::tak::tak:
piąteczko a co Ty tak po nocy "pracujesz "??????:-p:-p nie pomogę z przepisem na sosik...... bo nigdy takiego nie robiłam :sorry2::sorry2::sorry2::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Viola po prostu to sie nazywa bunt 16- latki :shocked2::shocked2::-D:-D:-D Chyba trzeba to przeczekać .... zresztą cholibka nie wiem..... na jedno trzeba utęperować ale na drugie pewnie bedzie to odnosić odwrotny skutek , kurcze taki trudny wiek........:confused::confused::confused: wszystkiego naj dla Werki........ niech zmądrzeje dziewczyna ...... :tak::tak::tak: tzn Ona napewno jest mądrą dziewczyną ale kurcze w taki wiek wkroczyła, a i znajomi niestety tez robią swoje ......moze zmieniła towarzystwo i dlatego tak sie dzieje ???????????????????????? bo jakiś powód napewno jest ......

lece na grupe czytac co tam piąteczka naskrobała :-p:-p

ilonko ach........... najpierw mnie małż zawezwał , bo mu się przypomniało, że żonę trzeba przytulić, a później dupe na chałupe i poszedł spać, a ja nie mogłam zasnąć, więc sie po nocy produkowałam- zasnęłam dopiero przed piątą

reklama
A u mnie szaro buro i ponuro :-( pije herbatkę z miodem i cytryną ale ciacha nie mam :dry: a rano słonce świeciło.

Violu ja na szczęscie ze starszymi chłopakami nie miałam za dużo kłopotów ale nie raz usłyszałam przykre słowa a potem przeprosiny. Oni myslą hormonami nie głową :-( wszystko musisz przeczekac ale starać sie żeby jej sie krzywda nie stała i rozmawiac i jeszcze raz rozmawiać. Mnie to jeszcze 2 razy czeka :-)

Kurcze dziewczyny ja sama nie wiem co sie dzieje z tymi poronieniami :-(.Ja nigdy nie paliłam dbam o dietę czuję sie naprawdę zdrowo i co ??? 4 dzieci urodziłam a 5 nie mogłam :-( juz bym tuliła małe , siedziałoby przy cycu a tak to został mi tylko suwaczek pożegnalny ,test ciążowy i zdjęcie . Nie mam doliny ale strasznie mi przykro. Żyjemy w takim państwie że nie liczą sie badania genetyczne.No chyba że ma sie kupe kasy to może łatwiej i łatwiej poznać przyczyne . Ale potem co dalej??? Gosiulek walczyła o leki które musiała brać w ciązy. Fundusz nie pokrywał tego leku . 400 zł miesiecznie warte jest dziecko żeby mogło sie urodzić a pózniej dostaniemy na nie 68 zł rodzinnego. Normalnie masakra jakaś.

Ja naprawde ciesze sie z tego co mam. Wy też sie ciszcie . Przez to jesteśmy szczęsliwe. Tak własnie pomyślałam że na naszym forum roniły dziewczyny które maja/mamy już dzieci wiec wogóle już nic nie kumam .

Dobra wracam szurac :cool2:

Do góry