reklama
makuc
Fanka BB :)
tak jak i ja :-) odnośnie majonezu to też za nim nie przepadam i na dobrą sprawe nawet nie pamiętam kiedy go ostatnio jadłam. Za to mój D. potrafi cały słoik na raz zjeść (podobnie jak NAT )ja lubie ale bule jakiego ketuchupu nie zjem
elizabennett
Dawidowe, ja wlasnie wcinam kanapke z pomidorem...ale pod pomidorem mam jeszcze szynke i ser
Majonez tez lubie ale bez przesady, samego ze sloika bym nie zjadla, hehe. Tutaj majonezy sa paskudne, wiec kupuje tylko albo w ruskim sklepie albo sprowadzane z Polski. Jak mieszkalam w Polsce to tylko kieleckim sie zajadalam (masz racje, Rysiu, jest najlepszy!). Keczup lubie tez, w domu tylko ja wyjadam keczup teraz. Heinz mi smakuje najbardziej, a w Polsce z Kotlina :-)
Majonez tez lubie ale bez przesady, samego ze sloika bym nie zjadla, hehe. Tutaj majonezy sa paskudne, wiec kupuje tylko albo w ruskim sklepie albo sprowadzane z Polski. Jak mieszkalam w Polsce to tylko kieleckim sie zajadalam (masz racje, Rysiu, jest najlepszy!). Keczup lubie tez, w domu tylko ja wyjadam keczup teraz. Heinz mi smakuje najbardziej, a w Polsce z Kotlina :-)
margerrita
no to u mnie ketchup i majonez sa do wszytskiego, a majonez jak natolin uwielbiam!!! skladników do pizzy nie podsmażam,a sos robie dokladnie takie jak happy - jakiego koncentratu używasz, bo ja ostatnio nie mogę na dobry trafić?
Margeritko wiesz co ja polecam z pudliszek :-) 1 mały sloiczek a zupka pomidorowa jest przepyszna... i teraz są z ziołami więc do pizzy w sam raz..
Zrobiłam dziś pizze od Dawidowe i wyszła przepyszna....tylko może czegoś za dużo dałam i 12 minut za krótko było i piekłam 30 minut, ale przepyszna wyszła z pieczarkami, szynką suszonymi pomidorkami mniam mniam
Zrobiłam dziś pizze od Dawidowe i wyszła przepyszna....tylko może czegoś za dużo dałam i 12 minut za krótko było i piekłam 30 minut, ale przepyszna wyszła z pieczarkami, szynką suszonymi pomidorkami mniam mniam
R
rysia85
Gość
jutro ja robię to pizze bo już mam takiego smaka że język mam do pasa
reklama
Podziel się: