reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przystanek kulinarny

a ja nie lubie za bardzo majonezu. Zjadam go raz w roku jak mam faze na jajka w majonezie. Sałatek z majonezem też średnio lubie. Tak wiec u mnie słiczek majonezu wkoncu sam wychodzi z lodówki

reklama
Makuc :-) chciałabym nie lubić majonezu... ale generalnie gdybym miała wybierać to mogłabym jeść kanapki tylko z majonezem

Dawidowe, ja wlasnie wcinam kanapke z pomidorem...ale pod pomidorem mam jeszcze szynke i ser :-p:-D
Majonez tez lubie ale bez przesady, samego ze sloika bym nie zjadla, hehe. Tutaj majonezy sa paskudne, wiec kupuje tylko albo w ruskim sklepie albo sprowadzane z Polski. Jak mieszkalam w Polsce to tylko kieleckim sie zajadalam (masz racje, Rysiu, jest najlepszy!). Keczup lubie tez, w domu tylko ja wyjadam keczup teraz. Heinz mi smakuje najbardziej, a w Polsce z Kotlina :-)

no to u mnie ketchup i majonez sa do wszytskiego, a majonez jak natolin uwielbiam!!! skladników do pizzy nie podsmażam,a sos robie dokladnie takie jak happy - jakiego koncentratu używasz, bo ja ostatnio nie mogę na dobry trafić?

Margeritko wiesz co ja polecam z pudliszek :-) 1 mały sloiczek a zupka pomidorowa jest przepyszna... i teraz są z ziołami więc do pizzy w sam raz..

Zrobiłam dziś pizze od Dawidowe i wyszła przepyszna....tylko może czegoś za dużo dałam i 12 minut za krótko było i piekłam 30 minut, ale przepyszna wyszła z pieczarkami, szynką suszonymi pomidorkami mniam mniam

reklama
Do góry