reklama
Rozwiązanie
No niby tak, ale jesti już tak ciężko ze nie daje rady, mam ogromny brzuch i jest coraz większy z dnia na dzień
U
usunięty
Gość
Kochane jak już jest taki temat to powie mi ktoś dlaczego jak ja byłam w ciąży to i ginekolog i położna powiedzieli mi że jak będzie max 7 dni po porodzie to skierowanie i jechać wywołać poród a dzisiaj czytałam że niektóre kobiety są 2 tyg po terminie i nadal czekają aż samo się zacznie?
Aguu
Fanka BB :)
Po pierwsze zmienił się standard. Ciąża powinna zakończyć się przed końcem 42tc wg niego. I tyle, reszta zalezy od szpitala. Po drugie nigdy nie wywolywali bez zgody kobiety więc jeśli miała świadomość i jej oraz dziecka stan pozwalały to czekała.Kochane jak już jest taki temat to powie mi ktoś dlaczego jak ja byłam w ciąży to i ginekolog i położna powiedzieli mi że jak będzie max 7 dni po porodzie to skierowanie i jechać wywołać poród a dzisiaj czytałam że niektóre kobiety są 2 tyg po terminie i nadal czekają aż samo się zacznie?
Razer69gaming
Fanka BB :)
Czasem żaden sposób nie pomoże. Urodziłam 9 dni po terminie. Oksytocyna przyspieszy, jeśli będziesz podatna na nią . PowodzeniaJestem już po terminie, a porodu ani widu ani słychu co polecacie i co sprawdza się na przyspieszenie porodu? Zaznaczę że herbatę z liści malin już pije a firanek nie mam
reklama
reklama