reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyrost wagi

Ja po porodzie zrzuciłam 7 kg a po wyjściu ze szpitala 3 kg. Zostało mi jeszcze do zrzucenia 10 kg do mojej upragnionej wagi

reklama
Ja w dniu porodu ważyłam 75kg a teraz mam 60kg bez żadnej diety, zostało jeszcze 2kg do wagi sprzed ciąży ale mam nadzieję, że zrzucę więcej :)

Daissy super!!
Ja jakoś się już nie przejmję tymi kg,bo wiem że napewno się wszystkiego pozbędę prędzej czy później ;)

Po porodzie minus 10 kilogramów, w ciąży przytyłam 7, czyli w stosunku do wagi z przed ciąży mam -3kg :D:D
Jak dla mnie ciąża to najlepsza dieta odchudzająca.

reklama
Amerie zazdroszcze ja przytylam kolo 18 (nie wiem dokladnie bo pod koniec juz sie nie wazylam) i ciagle mam do zgubienia 10kg :( czuje sie taaaka gruba :(

Do góry