Popieram @frez.ja1987. Przy takiej becie już powinno być wiele widać. Dla spokoju własnej głowy ja bym poszła na wizytę. @f.drabikowa Ale chyba dwóch lekarzy nie wyjechało w ten sam czas na urlop?
reklama
f.drabikowa
Początkująca w BB
Popieram @frez.ja1987. Przy takiej becie już powinno być wiele widać. Dla spokoju własnej głowy ja bym poszła na wizytę. @f.drabikowa Ale chyba dwóch lekarzy nie wyjechało w ten sam czas na urlo
f.drabikowa
Początkująca w BB
No do mojego lekarza prywatnie niestety nie jest tak łatwo się dostać jak ustalił wizytę 12 czerwca to nic wcześniej się nie uda. Chyba że na izbę przyjęć ale przecież nic takiego się nie dzieje. A lekarz na NFZ mam go na miejscu i w razie gdyby się coś stało to mogę się zapisać z dnia na dzień. Przecież dużo kobiet chodzi do dwóch żeby chociaż te badania mieć taniej a te ważniejsze robić prywatnie
f.drabikowa
Początkująca w BB
Zawsze kobieta jest spokojniejsza jak chodzi co dwa tygodnie na wizytę kontrolną a nie raz w miesiącu przynajmniej takie jest moje zdanie szczególnie jak ktoś się starał parę lat o dzidziusia
Nie bardzo rozumiem - dlaczego nie chcesz teraz pójść do lekarza na NFZ, skoro wizytę prywatną masz ustaloną za ponad 2 tygodnie?No do mojego lekarza prywatnie niestety nie jest tak łatwo się dostać jak ustalił wizytę 12 czerwca to nic wcześniej się nie uda. Chyba że na izbę przyjęć ale przecież nic takiego się nie dzieje. A lekarz na NFZ mam go na miejscu i w razie gdyby się coś stało to mogę się zapisać z dnia na dzień. Przecież dużo kobiet chodzi do dwóch żeby chociaż te badania mieć taniej a te ważniejsze robić prywatnie
f.drabikowa
Początkująca w BB
Pisałam wyżej że wybiorę się na NFZ jutro jestem zapisanaNie bardzo rozumiem - dlaczego nie chcesz teraz pójść do lekarza na NFZ, skoro wizytę prywatną masz ustaloną za ponad 2 tygodnie?
Dopiero teraz napisałaś, że jutro masz wizytę. Wcześniejsza wypowiedź brzmiała: "Chyba się zapiszę"Pisałam wyżej że wybiorę się na NFZ jutro jestem zapisana
f.drabikowa
Początkująca w BB
Więc po czym stwierdziłas że nie chce pójść na NFZ skoro pisałam że się chyba wybiorę ?Dopiero teraz napisałaś, że jutro masz wizytę. Wcześniejsza wypowiedź brzmiała: "Chyba się zapiszę"
reklama