reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przydatne linki (info o ciąży, darmowe próbki i inne takie:) )

reklama
pendriv'a też dostałam = przedwczoraj, miałam się pochwalić na głównym i umknęło ;-)
Dzięki serdeczne :-D

Na Bebilonie się rejestrowałam i na razie nic z tego nie wynikło - brałam udział w konkursie, ale nie wygrałam :-(

Hmmm Mini dziwne ;/ - poczekaj zaraz Męża zaloguje :-D zobacze co z tego wyjdzie :-D

Ejjj wszyscy dostali pendrive oprócz mnie - no i z innych próbek też mi nic prócz mustelii nie podochodziło :sorry: może mam złodzieja na poczcie :confused2:

Lastpetunia faktycznie fajna ta promocja z atlantic - u nas można odebrać w sklepie także dziś się chyba wybiorę :) - dzięki :-)

Ostatnia edycja:
a ja na stronie rossnet wygralam konkurs jakis (johnson's baby) i miedzy 15, a 30 grudnia w rosmanie u siebie mam odebrac nagrodę - kosmetyki dla dzidzi.
ahah, to sie nie spodziewałam.
zacznę systematycznie brac udzial w konkursach.)

aaa. w grudniowym wydaniu Avanti (tym za 5.50zł, nie za 4,50) jest karta o wartości 20 zł na zakupy w H&M ;-)))
co najlepsze? Karty można ze soba łączyć !! (tak Avanti pisało na facebooku)... - często jest tak, ze mozna korzystac z jednej karty...
teraz mozecie placic iloma chcecie za jednym razem!
u mnie cięzko juz dostac tą gazetę niestety...moze u Was się uda:)
zakupy w H&M mozna robic od 15 do 23 grudnia.

reklama
Tez zapomnialam podziekowac za pendriva! :) Przyszedł tydzien temu jak bylam w szpitalu- maz przyjechal z tym zdezorientowany bo branża dość specyficzna :-D

Ostatnia edycja:
Do góry