reklama
V
villandra8
Gość
pendriv'a też dostałam = przedwczoraj, miałam się pochwalić na głównym i umknęło ;-)
Dzięki serdeczne
Na Bebilonie się rejestrowałam i na razie nic z tego nie wynikło - brałam udział w konkursie, ale nie wygrałam :-(
Dzięki serdeczne
Na Bebilonie się rejestrowałam i na razie nic z tego nie wynikło - brałam udział w konkursie, ale nie wygrałam :-(
Hmmm Mini dziwne ;/ - poczekaj zaraz Męża zaloguje zobacze co z tego wyjdzie
Ejjj wszyscy dostali pendrive oprócz mnie - no i z innych próbek też mi nic prócz mustelii nie podochodziło może mam złodzieja na poczcie
Lastpetunia faktycznie fajna ta promocja z atlantic - u nas można odebrać w sklepie także dziś się chyba wybiorę - dzięki :-)
Ejjj wszyscy dostali pendrive oprócz mnie - no i z innych próbek też mi nic prócz mustelii nie podochodziło może mam złodzieja na poczcie
Lastpetunia faktycznie fajna ta promocja z atlantic - u nas można odebrać w sklepie także dziś się chyba wybiorę - dzięki :-)
Ostatnia edycja:
Ewstra
Fanka BB :)
dzis poszlam odebrac torbe i buteleczke z bootsa
kamilaedi
i co zadowolona jestes z tej Torby??????dzis poszlam odebrac torbe i buteleczke z bootsa
Ewstra
i co zadowolona jestes z tej Torby??????
pudelko wydawalo mi sie ze jest wielkie ale jak rozpakowalam ja to mala ta torba, mysle ze ta mata sie nam przyda-Torba tez jest przy wozku ktory mam upatrzony ale czekam na styczenie luty by go kupic
MantaZG
a ja na stronie rossnet wygralam konkurs jakis (johnson's baby) i miedzy 15, a 30 grudnia w rosmanie u siebie mam odebrac nagrodę - kosmetyki dla dzidzi.
ahah, to sie nie spodziewałam.
zacznę systematycznie brac udzial w konkursach.)
aaa. w grudniowym wydaniu Avanti (tym za 5.50zł, nie za 4,50) jest karta o wartości 20 zł na zakupy w H&M ;-)))
co najlepsze? Karty można ze soba łączyć !! (tak Avanti pisało na facebooku)... - często jest tak, ze mozna korzystac z jednej karty...
teraz mozecie placic iloma chcecie za jednym razem!
u mnie cięzko juz dostac tą gazetę niestety...moze u Was się uda
zakupy w H&M mozna robic od 15 do 23 grudnia.
ahah, to sie nie spodziewałam.
zacznę systematycznie brac udzial w konkursach.)
aaa. w grudniowym wydaniu Avanti (tym za 5.50zł, nie za 4,50) jest karta o wartości 20 zł na zakupy w H&M ;-)))
co najlepsze? Karty można ze soba łączyć !! (tak Avanti pisało na facebooku)... - często jest tak, ze mozna korzystac z jednej karty...
teraz mozecie placic iloma chcecie za jednym razem!
u mnie cięzko juz dostac tą gazetę niestety...moze u Was się uda
zakupy w H&M mozna robic od 15 do 23 grudnia.
Mini55
&&&&&
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Tez zapomnialam podziekowac za pendriva! Przyszedł tydzien temu jak bylam w szpitalu- maz przyjechal z tym zdezorientowany bo branża dość specyficzna
Ostatnia edycja:
Podziel się: