reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przydatne linki (info o ciąży, darmowe próbki i inne takie:) )

reklama
pendriv'a też dostałam = przedwczoraj, miałam się pochwalić na głównym i umknęło ;-)
Dzięki serdeczne :-D

Na Bebilonie się rejestrowałam i na razie nic z tego nie wynikło - brałam udział w konkursie, ale nie wygrałam :-(

Hmmm Mini dziwne ;/ - poczekaj zaraz Męża zaloguje :-D zobacze co z tego wyjdzie :-D

Ejjj wszyscy dostali pendrive oprócz mnie - no i z innych próbek też mi nic prócz mustelii nie podochodziło :sorry: może mam złodzieja na poczcie :confused2:

Lastpetunia faktycznie fajna ta promocja z atlantic - u nas można odebrać w sklepie także dziś się chyba wybiorę :) - dzięki :-)

Ostatnia edycja:
a ja na stronie rossnet wygralam konkurs jakis (johnson's baby) i miedzy 15, a 30 grudnia w rosmanie u siebie mam odebrac nagrodę - kosmetyki dla dzidzi.
ahah, to sie nie spodziewałam.
zacznę systematycznie brac udzial w konkursach.)

aaa. w grudniowym wydaniu Avanti (tym za 5.50zł, nie za 4,50) jest karta o wartości 20 zł na zakupy w H&M ;-)))
co najlepsze? Karty można ze soba łączyć !! (tak Avanti pisało na facebooku)... - często jest tak, ze mozna korzystac z jednej karty...
teraz mozecie placic iloma chcecie za jednym razem!
u mnie cięzko juz dostac tą gazetę niestety...moze u Was się uda:)
zakupy w H&M mozna robic od 15 do 23 grudnia.

reklama
Tez zapomnialam podziekowac za pendriva! :) Przyszedł tydzien temu jak bylam w szpitalu- maz przyjechal z tym zdezorientowany bo branża dość specyficzna :-D

Ostatnia edycja:
Do góry