reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przydatne linki (info o ciąży, darmowe próbki i inne takie:) )

ale spoko paczka pieluszek najmienjsz z 4 funty i tak się przydadzą :-) a torba może fajna będzie :-) jeszcze nie odebrałam ale się zbieram :-)
ja mam ta torbe :tak: nie jest zla, daja do niej jeszcze mate do przewijania z pampersa, myslalam ze bedzie wieksza ta torba szczerze mowiac :) ale warto kupic ta paczke pampersow :cool:

reklama
lastpetunia mi też babka z ziaji odpisała że nie dysponują próbkami, a dzisiaj przysłał 2 saszetki masła ujędrniającego po porodzie. Jak miło :-)

To już nie aktualne, wrzucałam linka w dwa tematy "pogaduchy" i w jeszcze jeden ale nie pamietam w jaki, nie ma za co dziewczyny jak coś będę jeszcze kiedyś miała to wrzucę :))

ooo mam właśnie mi mąż przypomniał :))) wysyłacie SMS'a pod nr 4455 (koszt 20gr) o treści ATLANTIC i przychodzi sms z kodem i za ten kod w sklepie frimowym Atlantic możecie wybrać sobie za 1gr figi/stringi damskie bądz ślipki męskie :) nie wiem jak u was w sklepie ale u mnie w Rzeszowie dało się tylko 4szt wybrać a miałam ok 20 kodów :/

tylko musi być u was sklep tylko z bielizną Atlantic bo jak już jest partnerski że mają również bieliznę innej marki to wam juz kodu nie przyją, wykaz sklepów w których można odebrać majteczki za kod jest na stronie www.atlantic.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry