reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przydatne linki (info o ciąży, darmowe próbki i inne takie:) )

reklama
Ej to tylko ja nie dostałam???? :sorry:

ale fajnie, że chociaż Wam poprzychodziło :-) ja tam jeszcze nigdy nic nie wygrałam i za darmo nie dostałam ;-)

ooo mam właśnie mi mąż przypomniał :))) wysyłacie SMS'a pod nr 4455 (koszt 20gr) o treści ATLANTIC i przychodzi sms z kodem i za ten kod w sklepie frimowym Atlantic możecie wybrać sobie za 1gr figi/stringi damskie bądz ślipki męskie :) nie wiem jak u was w sklepie ale u mnie w Rzeszowie dało się tylko 4szt wybrać a miałam ok 20 kodów :/

tylko musi być u was sklep tylko z bielizną Atlantic bo jak już jest partnerski że mają również bieliznę innej marki to wam juz kodu nie przyją, wykaz sklepów w których można odebrać majteczki za kod jest na stronie www.atlantic.pl
Lastpetuna, Po pierwsze, czy dobrze rozumiem?? Wysyłam sms i dostaje rabat na slipki?? super a gdzie w Rzeszowie jest sklep firmowy Atlantic??

Po drugie skoro bywasz w Rzeszowie bo piszesz " u mnie w Rzeszowie" to możemy się spotkac na ploty. Ja jestem spod Rzeszowa. :p

Pinula dostajesz sms'a zwrotnego a w nim kod i idziesz do Atlantica i mówisz że masz kod na slipki bądz figi/stringi i że chciałabys wymienić :) mozesz posłać z kilka nr jak masz, ja miałam ok 20 kodów ale tylko 4 kody moglismy z mężem wymienić :/ bo podobno więcej nie można ale jakby poszły inne osoby w Twoim imieniu ci wymienić to by sie dało :) a Atlantic jest w Galerii Graffica :) bo w innych galeriach nie wymienisz bo są tam slepy tylko partnerskie a muszą być firmowe więc w Graffice tylko wymienisz :) a na plotki z miłą chęcią możemy się spotkać tylko ja jestem w Rzeszowie na weekendach bo mąż jeżdzi na uczelnie wiec mogłabym z nim pojechać w któryś weekend jakbyśmy się zgadały bo tak to mieszkam w Tarnobrzegu :p a ty skąd jesteś??

Brała któraś z Was kiedyś udział w konkursie bonfree??? zastanawiam się na ile to prawdziwe ??? - jakby któraś z Was się chciała zapisać podaję mój link polecający ;-)

Bonfree.pl

reklama
Właśnie ciekawa jestem ile mają tych bonów i czy w ogóle jest jakaś szansa na otrzymanie go ;-) ja tam sephore wybrałam :-) podkłady mają super a drogie jak diabli ;-)

Do góry