Magnolia80
Aktywna w BB
a ponoć dr Roszkowski wysyła na kłucie, nagminie, nie wiem czy to prawda ale podobno potrzebne mu to jest do badań , no i statystyk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ponoć dr Roszkowski wysyła na kłucie, nagminie, nie wiem czy to prawda ale podobno potrzebne mu to jest do badań , no i statystyk.
Witajcie,
lekarz zlecił mi właśnie takie badanie-przezierność karku. Na czym ono polega i czy jest bezpieczne dla maleństwa.
To badanie wykonywane jest rutynowo (sprawdzenie przezierności).Wiem, że trzeba je zrobić do ok. 14tc. wiem również co to za badanie i czego można się dzięki niemu dowiedzieć. Moja gin. twierdzi, że badanie nie jest konieczne, ja jestem jednak innego zdania i po niedzieli jadę do lekarza.
A Wy miałyście USG genetyczne?
Uważacie to badanie za jedno z najważniejszych?
Jaki jest jego koszt w Polsce? W Niemczech zapłacę za nie 50 euro.