reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przesady ciazowe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Z ciuszkami slyszalm , ze do pierwszych ruchow nie mozna kupowac , a jak juz sie pojawia to mozna.Cala rodzina moze tylko najbardziej zainteresowani rodzice nie bardzo.:tak: :tak: :tak:
Moja dzidzia to bedzie chyba miala wlosy do kolan jak sie urodzi ,bo mam zionie ogniem.
Slyszalam jeszcez taki , ze jak sie slodkie wcina to na chlopaka , ajak kwasne to na dziwczyne.
Jeny wychodzi mi mieszaniec:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

A tatus u nas chudzitlki jak byl tak dalej jest wiec chyba na dziewczyne i rozlazly brzuch mam , tzn bilka tylko juz z boku sie zaczyna.

reklama
Acha jeszce jeden mi sie przypomnial
- jak pierwsze ruchy mam poczuje po prawej stronie to na dziewczyne , na chlopaka po lewej :tak: :tak: :tak: :tak:

Na stronce www.noworodek.pl znajdziecie fajny test na temat płci, według starpolskich wierzeń :-) wszystko jest fajnie wyjaśnione co i dlaczego.
Trzeba wejść na te stronkę i w tabeli po lewej stronie będzie folder kalkulatory i tam trzeba ejść na test: chłopiec czy dziewczynka?
Nieźle się naśmiałam z mężem jak go robiliśmy, no a wynik...
65% dziewczynka 45% chłppiec :-D więc mamy nadala niespodzianke.

Na stronce www.noworodek.pl znajdziecie fajny test na temat płci, według starpolskich wierzeń :-) wszystko jest fajnie wyjaśnione co i dlaczego.
Trzeba wejść na te stronkę i w tabeli po lewej stronie będzie folder kalkulatory i tam trzeba ejść na test: chłopiec czy dziewczynka?
Nieźle się naśmiałam z mężem jak go robiliśmy, no a wynik...
65% dziewczynka 45% chłppiec :-D więc mamy nadala niespodzianke.
tez sie niezle usmialismy, czego to ludzie nie wymysla zeby nam zycie umilic.Wynik 60 chlopczyk , 40 dziewczynka . licze jednak na usg!!

Z ciuszkami slyszalm , ze do pierwszych ruchow nie mozna kupowac , a jak juz sie pojawia to mozna.Cala rodzina moze tylko najbardziej zainteresowani rodzice nie bardzo.:tak: :tak: :tak:
Moja dzidzia to bedzie chyba miala wlosy do kolan jak sie urodzi ,bo mam zionie ogniem.
Slyszalam jeszcez taki , ze jak sie slodkie wcina to na chlopaka , ajak kwasne to na dziwczyne.

to by sie kurka zgadzalo, z Jasiem zazeralam sie serniczkami, a teraz ciagle ogor:-)

nieeee no
z tym słodkim i kwasnym to jest na odwrót :tak::-D

słodkie na dziewuche

ale ja w poprzedniej ciazy nie mialam w ogole smaczkow
ani na kwasne ani na slodkie
za to teraz mam na to i to :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry