reklama
MARLENA863
Fanka BB :)
Hej u mnie po wyłyżeczkowaniu stwierdzono że mam atypie.Hej. Dziewczyny wy chodzicie na onkologie czy prywatnie do lekarza onkologa?
Bezikowa czy Ty mialas lyzeczkowanie i na tej podstawie odkryto ze masz atypie?
MARLENA863
We wtorek jade na pierwszą wizyte do poznania na polną do poradniHej u mnie po wyłyżeczkowaniu stwierdzono że mam atypie.
MARLENA863
Niestety wczoraj dzwoniłam do szpitala w międzychodzie mam skierowanie na histeroskopie i niestety mi odmówiono przyjęcia powiedział ordynator że mam jechać do poznania na polną No i jadę we wtorek.
MARLENA863
Jak narazie jestem pozostawiona sama sobie , ogólnie ja się dobrze czuje jestem na diecie o niskim indeksie glikemicznym , jeden lekarz jest tylko moim wsparciem bo on twierdzi że trzeba mnie wyregulować a nie wycinać macice.Szybko. Ja w swietokrzyskim i tutaj dlugo czeka sie na wizytę w onkologii. Marlena jak czujesz, co mowi lekarz?
Pat89
Zaciekawiona BB
Powiem tak. Mialam skierowanie na onkologie. Wlasnie dzwonilam umowic termin. Okazalo sie ze szpital wystawil mi zle skierowanie.... dodatkowo nie dostane sie do ginekologa - onkologa bo ci tylko przyjmuja jak jest zdiagnozowany rak. Jesli poprawie skierowanie moge dostac sie do ginekologa gdzie termin najblizszy uwaga....wrzesień. Jestem zdezorientowana. Po 15 ide do swojego lekarza ginekologa. Oby mi pomógł.
P.S. bardzo sie ciesze ze znalazlam ta grupe, jest mi troszke razniej. Wszędzie gdzie wchodzilam to dziewczyny usuwaly macice.... dziekuje Wam ze jestescie. Przynajmniej mam trosze nadzieji na lepsze jutro.
P.S. bardzo sie ciesze ze znalazlam ta grupe, jest mi troszke razniej. Wszędzie gdzie wchodzilam to dziewczyny usuwaly macice.... dziekuje Wam ze jestescie. Przynajmniej mam trosze nadzieji na lepsze jutro.
Pat89
Zaciekawiona BB
Ja musze przejść na diete i to koniecznie. Bardzo przytylam i od 7 lat mam problem z waga i to duzy problem.Jak narazie jestem pozostawiona sama sobie , ogólnie ja się dobrze czuje jestem na diecie o niskim indeksie glikemicznym , jeden lekarz jest tylko moim wsparciem bo on twierdzi że trzeba mnie wyregulować a nie wycinać macice.
Ostatnia edycja:
MARLENA863
Ja jak bym miała usuwać macice to naprawdę by musiało być źle A narazie niejest tak źle i czekam na telefon ma zadzwonić do mnie ginekolog onkolog i jeszcze z nim będę się konsultować i w zanadrzu mam wizyte we wtorek w Poznaniu, dziewczyny trzeba się ratować ja jestem na diecie od grudnia i od początku grudnia schudłam 8kg A ważyłam dużo bo 104kg A już ważę niecałe 96kg i niepoddaje się dalej będę chudła.Powiem tak. Mialam skierowanie na onkologie. Wlasnie dzwonilam umowic termin. Okazalo sie ze szpital wystawil mi zle skierowanie.... dodatkowo nie dostane sie do ginekologa - onkologa bo ci tylko przyjmuja jak jest zdiagnozowany rak. Jesli poprawie skierowanie moge dostac sie do ginekologa gdzie termin najblizszy uwaga....wrzesień. Jestem zdezorientowana. Po 15 ide do swojego lekarza ginekologa. Oby mi pomógł.
reklama
Żebyś wiedziała że jest bardzo ciężko przekreślają człowieka odrazu po jednym badaniu ale ja się niepoddam i niepozwole sobie wyciąć macicy. Pozdrawiam ciebie i trzymam za ciebie kciuki
Podziel się: