reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przepisy styczniówek - smacznego!

reklama
LayDeeK tempura to taka jakby panierka, mieszanka mąk różnych i np całą rolkę mocztsz w tym cieście i smazysz na głębokim tłuszczu omnomnom :)

Doggi ja kiedys sama zrobilam sushi w domu na impre jakas
Ale oszukane :p w sensie z lososiem
Ja srednio lubie takie prawdziwe ale to moje zachwycilo mnie ;-)

Oo tak wygladalo. Niesety ladne zdjecie calej patery sushi mam na kompie ;-) a tu jedlismy z ł w pociagu jadac do jego rodzicow ;-)

Załączniki

• 1416415343792.jpg
    1416415343792.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jenn ja robiłam normalną szarlotkę i po prostu skusiłam się na kawałeczek.
Nie mam żadnych specjalnych przepisów :-)

reklama
Do góry