reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przepisy styczniówek - smacznego!

reklama
Doggi, dokładnie tak jak Nulini pisze. nie ma bananów w przepisie. i najlepiej, że oglądam ten przepis, żeby sprawdzić, co kupić i myślę "kupię banany, a potem napiszę Doggi, że zrobiłam super wersję z bananami" <czubek> :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja mam wszystkie składniki, śmietana schłodzona i dziś miałam robić, ale już nie mam siły. przekładam na jutro ;-)

zapraszam :-) późnym popołudniem na pewno już będzie gotowa, a że ja nie mogę tyle jeść, to chętnie się podzielę :-)

Nulini Oj oj oj... na pewno lepsza pizza wyjdzie z Twojego przepisu..Bo ja pracowałam w pizzy hut.. i powiem Wam ,że tam wszystko jest z torebeczek... wszystko sztuczne... Żeby zrobić ciasto na pizze dodają wszystko sztuczne z torebek:wściekła/y: więc niezdrowo ,że hoho...

Uwaga zrobilam popekane ciasteczka z przepisu doggi! Poniewaz nie mam lodowki spedzily cala noc na balkonie ;-) wyszlo ok 50szt. Ł mi pomagal ;-) na kolejny raz juz wiem jaka wielkosc jest odpowiednia by nie byly za mocno spieczone, ani nie dopieczone ;-) mniam ;-) stygna i czekaja na gosci

A oto efekt koncowy

Załączniki

• 1413717349687.jpg
    1413717349687.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry