reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przenoszona ciąża - wywoływanie porodu po terminie

reklama
Niunia84-wytrzymasz kochana:tak:juz niedługo-ja tak samo wariowałam:dry:Mój synek tez nie spieszył sie z wyjściem-po 7 dniach byłam bliska załamania-także Cie rozumiem:tak:Po 10 dniach przyjęli mnie do szpitala na patologie-podczas wieczornego obchodu mialam robnione KTG-oczywiście nic nie wyszło:dry:była 20,a o 23 miałam juz skurcze co 2 min,a o 2 w nocy-leżałam na porodówce.O 16 usłyszałam krzyko mojego kochanego synka:-)trzymam kciuki zeby i u Ciebie zaraz rozpoczęła sie akcja:happy2:
Irfinka-ogromne gratulacje:tak:

niunia ja tez sie balam ale nie bylo az tak zle sam porod spoko "nawet tak bardzo nie boli" gorsze sa skurcze :-) ale da sie przezyc a 2 godz pozniej juz o bolu nie pamietasz

Jak mama mojego narzeczonego była z nim w ciąży w 2 i pół tygodnia po terminie jej maż zabrał ją na krakowski Kopiec Kościuszki:sorry2: TAM I Z POWROTEM!:confused2:
Po powrocie do domu odeszły jej wody :-D

witam jestem w 32tygodniu ciazy i chce urodzic za tydzien czy dziecko by przyzylo bo nie wiem
Chcesz urodzic dziecko w 33tc?? :baffled: Czegos tu nie rozumiem. Albo to prowokacja albo nie wiesz o czym piszesz :baffled::baffled::baffled: Niektore kobiety modla sie, zeby donosic ciaze, a Ty na wlasne zyczenie chcesz zakonczyc ja 2 miesiace wczesniej?? :baffled::eek:

reklama
witam jestem w 32tygodniu ciazy i chce urodzic za tydzien czy dziecko by przyzylo bo nie wiem

jestes (za przeproszeniem) taka glupia czy to prowokacja?!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:
Chyba kazdy wie ze im dziecko dluzej bedzie w lonie matki tym lepiej dla niego (wazne by dotrwac do conajmniej 38 tyg ciazy)

jesli to nie jest prowokacja to mam takie pytania:
Kochasz swoje dziecko? chcesz dla niego jak najlepiej? nie chcesz skazywac je na cierpienie i choroby?

Do góry