reklama
Niunia84-wytrzymasz kochanajuz niedługo-ja tak samo wariowałamMój synek tez nie spieszył sie z wyjściem-po 7 dniach byłam bliska załamania-także Cie rozumiemPo 10 dniach przyjęli mnie do szpitala na patologie-podczas wieczornego obchodu mialam robnione KTG-oczywiście nic nie wyszłobyła 20,a o 23 miałam juz skurcze co 2 min,a o 2 w nocy-leżałam na porodówce.O 16 usłyszałam krzyko mojego kochanego synka:-)trzymam kciuki zeby i u Ciebie zaraz rozpoczęła sie akcja
Irfinka-ogromne gratulacje
Irfinka-ogromne gratulacje
T
tynka
Gość
niunia no to powodzenia i zyczymy by sie obylo szybko i w miare " bezbolesnie";-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Chcesz urodzic dziecko w 33tc?? Czegos tu nie rozumiem. Albo to prowokacja albo nie wiesz o czym piszesz Niektore kobiety modla sie, zeby donosic ciaze, a Ty na wlasne zyczenie chcesz zakonczyc ja 2 miesiace wczesniej??witam jestem w 32tygodniu ciazy i chce urodzic za tydzien czy dziecko by przyzylo bo nie wiem
reklama
witam jestem w 32tygodniu ciazy i chce urodzic za tydzien czy dziecko by przyzylo bo nie wiem
jestes (za przeproszeniem) taka glupia czy to prowokacja?!
Chyba kazdy wie ze im dziecko dluzej bedzie w lonie matki tym lepiej dla niego (wazne by dotrwac do conajmniej 38 tyg ciazy)
jesli to nie jest prowokacja to mam takie pytania:
Kochasz swoje dziecko? chcesz dla niego jak najlepiej? nie chcesz skazywac je na cierpienie i choroby?
Podziel się: