reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przenoszona ciąża - wywoływanie porodu po terminie

reklama
Niunia84-wytrzymasz kochana:tak:juz niedługo-ja tak samo wariowałam:dry:Mój synek tez nie spieszył sie z wyjściem-po 7 dniach byłam bliska załamania-także Cie rozumiem:tak:Po 10 dniach przyjęli mnie do szpitala na patologie-podczas wieczornego obchodu mialam robnione KTG-oczywiście nic nie wyszło:dry:była 20,a o 23 miałam juz skurcze co 2 min,a o 2 w nocy-leżałam na porodówce.O 16 usłyszałam krzyko mojego kochanego synka:-)trzymam kciuki zeby i u Ciebie zaraz rozpoczęła sie akcja:happy2:
Irfinka-ogromne gratulacje:tak:

niunia ja tez sie balam ale nie bylo az tak zle sam porod spoko "nawet tak bardzo nie boli" gorsze sa skurcze :-) ale da sie przezyc a 2 godz pozniej juz o bolu nie pamietasz

Jak mama mojego narzeczonego była z nim w ciąży w 2 i pół tygodnia po terminie jej maż zabrał ją na krakowski Kopiec Kościuszki:sorry2: TAM I Z POWROTEM!:confused2:
Po powrocie do domu odeszły jej wody :-D

witam jestem w 32tygodniu ciazy i chce urodzic za tydzien czy dziecko by przyzylo bo nie wiem
Chcesz urodzic dziecko w 33tc?? :baffled: Czegos tu nie rozumiem. Albo to prowokacja albo nie wiesz o czym piszesz :baffled::baffled::baffled: Niektore kobiety modla sie, zeby donosic ciaze, a Ty na wlasne zyczenie chcesz zakonczyc ja 2 miesiace wczesniej?? :baffled::eek:

reklama
witam jestem w 32tygodniu ciazy i chce urodzic za tydzien czy dziecko by przyzylo bo nie wiem

jestes (za przeproszeniem) taka glupia czy to prowokacja?!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:
Chyba kazdy wie ze im dziecko dluzej bedzie w lonie matki tym lepiej dla niego (wazne by dotrwac do conajmniej 38 tyg ciazy)

jesli to nie jest prowokacja to mam takie pytania:
Kochasz swoje dziecko? chcesz dla niego jak najlepiej? nie chcesz skazywac je na cierpienie i choroby?

Do góry