reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy sie :)

Dopiero teraz zauważyłam, że tutaj można się przedstawić...ale czad:)

Mam na imię Alina, mam 25 lat. Mieszkam w Katowicach, ale wychowywałam się w Rudzie Śl.

To jest moja 3 ciąża, która mam nadzieję, że wreszcie zostanie donoszona. Mam dwa aniołki w niebie- z kwietnia 2007 i maja tego roku.

Pracuję w szpitalu dziecięcym, jednak mój wyuczony zawód to pośrednik w obrocie nieruchomościami i zarządca nieruchomości. Od początku ciąży jestem jednak na zwolnieniu i przyjmuję leki na podtrzymanie.

To chyba tyle!

reklama
Witam, mam na imie Wiktoria i mieszkam w Melbourne w AU. Oczekuje pierwszego dziecka, o ktore bardzo dlugo sie staralismy (w tym roku swietowalismy 10 rocznice slubu). Termin mam na 15 maja i jak sie okazuje to dokladnie 34 lata i 1 dzien pozniej niz moja mama ze mna (choc urodzilam sie 19 dni przed czasem).
Z dzidzia wszystko jest dobrze, na biezaco monitoruje progesteron i lykam go wg dawek zmienianym orzez lekarza. Do tego bardzo zwracam uwage na wage, bo podobnie jak Moniaz35 startuje z powyzej setki... Poki co kilo zrzucilam, trudno mi zjesc wszystko w takich ilosciach, jak zalecila dietetyczka, ale sie staram :)

witam! ja też dopiero zauważyłam, że poza tematem "ogólnym" i "zamkniętym" są jeszcze inne hehe.
Mam na imię Agnieszka, mam 26 lat. Jestem z okolic Łodzi. To nasze pierwsze dzieciątko i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Termin mam na 17 maja. Witam i pozdrawiam wszystkie mamusie:)

To i ja się przedstawię. Jestem Dorota , mam 25lat, mieszkam w Poznaniu. Jestem młodą męzatką - niespełna 4 miesiące. Jestem w drugiej ciązy , niestety pierwsza zakończyła się niepowodzeniem i usunieciem w czerwcu tego roku.
Teraz jest we mnie drugi okruszek i mam nadzieje ze sie uda ;)
3mam za Nas wszystkie kciuki!

reklama
Witam dziewczyny!
Z wielką radością postanowiłam do Was dołączyć:-). Mam na imię Anna , mam 26 lat, pochodzę z małopolski. Jestem mamą pięcioletniej Milenki , to jest moja druga ciąża, a termin porodu mam na 10 maja. Pozdrawiam Was serdecznie.

Do góry