reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy sie :)

reklama
Witam majóweczki!
Podczytuję Was troszkę od jakiegoś czasu, wystartowałam na kwietniówkach (wyliczyłam sobie termin na 29.04), ale parę dni temu w końcu miałam wizytę u położnej - założyła mi kartę ciąży z terminem na 2.05 (wg usg). Poczułam się baaardzo majowo i chciałabym do Was dołączyć :tak:

To i ja się przedstawię. Mam na imię Dorota 28lat, mam córeczkę Klaudię - urodzona cc 28.05.2009 ( termin miałam na koniec czerwca ) Na co dzień prowadzimy z mężem własny biznes, termin w om mam na 19.05, ale poprzednia ciąża nauczyła mnie, że termin sobie ..... życie sobie :)

Ostatnia edycja:
Witam Was Majóweczki!!!. Mam na imię Monika lat 35 jestem z Tarnowa. Pracuje w biurze mam już 7 letniego synka Krystianka. Termin mam wg Om na 28 maja a wg USG na 31 maja. Oczywiście od samego poczatku mam problemy, juz od poczatku ciąży jestem na insulinie. Strasznie jestem tym zmartwiona bo oprócz tej insuliny mam jeszcze znaczną nadwage - waże 108 kg. Mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze i dzieciatko urodzi sie zdrowe. Pozdrawiam

Witam...przyszle mamy dzieciatek najpiekniejszego miesiaca w roku.Mam na imie Aga i jestem z Niemiec.Jestem mama rocznego chlopca ktory zagoscil w naszym domu w trzeciej dobie po urodzeniu w wyniku adopcji.Staralismy sie o dziecko 8 lat i po tych dlugich latach calkiem niespodziewanie zaszlam w ciaze.Termin mam na 1.05.2012.

Witam...przyszle mamy dzieciatek najpiekniejszego miesiaca w roku.Mam na imie Aga i jestem z Niemiec.Jestem mama rocznego chlopca ktory zagoscil w naszym domu w trzeciej dobie po urodzeniu w wyniku adopcji.Staralismy sie o dziecko 8 lat i po tych dlugich latach calkiem niespodziewanie zaszlam w ciaze.Termin mam na 1.05.2012.

suse, gratulacje i witamy!!! :-)

reklama

no to mamy ten sam termin :)

Do góry