reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przedstawmy sie :)

Witam się i ja :-)
Mam na imię Kasia, mam 23lata i jestem z wlkp :-)
Od tygodnia jestem szczęśliwa mężatką ;-) o ciąży dowiedziałam się kilka dni przed ślubem i jest to dla nas najpiękniejszy prezent, jaki mogliśmy sobie wymarzyć :-) staraliśmy się o maluszka ale nie sądziliśmy, że za 1 razem się nam uda :-D

reklama
no to i ja się przedstawię chyba będę tu najmłodsza

Paula 22 lata ,mieszkam w Piasecznie pod Warszawą, jestem mamą 16 miesięcznej Zosi .

czesc!! mam na imie daria i jestem z bydgoszczy ale obecnie od 4 lat mieszkam w norwegii. mam 25 lat i w maju urodze pierwsze dziecko. termin mam na 16 maja....

Witam Was Serdecznie Brzuszatki :-)
Dolaczam do Waszego Wspanialego Grona.Nie jestem nowicjuszka,jakby mozna to bylo rzec,bo razem z mezem wychowujemy 1,5roczna coreczke,ale jak wiadomo kazda ciaza i kazde malenstwo to nowy cud,nowe doswiadczenie etc...
Wiec witam sie i mam nadzieje,ze do czestego "czytania" :-D

reklama
Dobry wieczór wszystkim Majóweczkom:)
lat 31, dwie córeczki 12 i 7 lat.
Jestem z Wrocławia a pracuję jako kierowczyni.
Termin mam na 31 maja w porywach 1.06 wg mojego doktorka.
Z moich obliczeń końcóweczka maja:)
Cieszę się ,że mogę do Was dołączyć.
Ps. prawie jak wyznanie w grupie AA:))

Ostatnia edycja:
Do góry