reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

my tez ostatnio troche mniej czytamy, a jak juz to ksiazki z biblioteki w j. ang., badz taka ksiazke 365 historii na kazdy dzien..(nie pamietam dokladnie tyt.

reklama
My teraz też nic specjalnego. Jak weźmie Misiek książkę/album z pociągami i motorami, to czytamy o modelach. Oczywiście najwązniejsze jest, który jest najszybszy.

wczoraj ogladalam film "dziewczyna z tatuazem"- widzialam Kasu tez ogladalas i jak wrazenia?...ja niedokonczylam...stres mnie zzeral(duzo spr na poniedzialek) i zasnelam:shocked2:

Bardzo mi się podobał. Jestem fanką Millenium, więc chyba juz na początku założyłam, że mi się spodoba:-D

z zalukaj tv zakladasz konto w sekunde i ogladasz:tak: - wczoraj ogladalismy horror "nienarodzony"-porazka!

ja sie na tym nei znam:eek:..zarejestrowalam sie i ogladam, a czy to oki z prawem hmmm?...

reklama
no oglądać chyba można skoro nie ściągasz...tylko że nie da się obejrzeć całego filmu bez zapłacenia tzw konta vip (wczoraj sprawdzałąm bo wcześniej też o tym nie słyszaąłm dopiero od Rusi)
Rusia macie wykupione czy nie oglądacie do końca???

Do góry