reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

my tez ostatnio troche mniej czytamy, a jak juz to ksiazki z biblioteki w j. ang., badz taka ksiazke 365 historii na kazdy dzien..(nie pamietam dokladnie tyt.

reklama
My teraz też nic specjalnego. Jak weźmie Misiek książkę/album z pociągami i motorami, to czytamy o modelach. Oczywiście najwązniejsze jest, który jest najszybszy.

wczoraj ogladalam film "dziewczyna z tatuazem"- widzialam Kasu tez ogladalas i jak wrazenia?...ja niedokonczylam...stres mnie zzeral(duzo spr na poniedzialek) i zasnelam:shocked2:

Bardzo mi się podobał. Jestem fanką Millenium, więc chyba juz na początku założyłam, że mi się spodoba:-D

z zalukaj tv zakladasz konto w sekunde i ogladasz:tak: - wczoraj ogladalismy horror "nienarodzony"-porazka!

ja sie na tym nei znam:eek:..zarejestrowalam sie i ogladam, a czy to oki z prawem hmmm?...

reklama
no oglądać chyba można skoro nie ściągasz...tylko że nie da się obejrzeć całego filmu bez zapłacenia tzw konta vip (wczoraj sprawdzałąm bo wcześniej też o tym nie słyszaąłm dopiero od Rusi)
Rusia macie wykupione czy nie oglądacie do końca???

Do góry