reklama
mozna powiedziec, ze w tyg 4-5 filmow. ..tak to wogole tv praktycznie nie ogladam-czasem wiadomosci, czasem kube wojeodzkiego i to tyle z tv...a dobry filmik uwielbiamy sobie wieczorkiem zarzucic(sama nie lubie ogladac)..i musi byc klimat tzn. dzieci spac swieczuszki, kocyk, wtulona w A...czasem jakas lampeczka winka...uwielbiam!
dzis zaraz zmykamy spac, niedawno wyszli od nas znajomi, a rano chce szybko wstac i jechac z dziecmi na male zakupy...wiec zaraz zmykam (po pofffku senna jestem..
dzis zaraz zmykamy spac, niedawno wyszli od nas znajomi, a rano chce szybko wstac i jechac z dziecmi na male zakupy...wiec zaraz zmykam (po pofffku senna jestem..
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dostalam 5 ksiazek na swieta wiec bedzie co czytac-wszystkie na faktach ))))))))))
i jak Pati-fajne ksiazki??? ja zalowalam, ze na plaze, na wakacje nie wzielam zadnej ksiazki- zapomnialam:-( mialam 4 gazety, ktore szybko pochlonelam...do piwka, zmulanka przy basenie, na plazy...uwielbiam!
to moj najlepszy sposob wypoczywania! slonce, plaza, opalanko i dobra lektura!
obejrzelismy ostatnio film " bez regul"- swietny
i "blizej" tez nam sie podobal
denne moja pamiec wypiera - tzn tytuly- nicolas cage ostatnio zagral w kilku kiblastych i troszke mnie tym rozczarowal...
to moj najlepszy sposob wypoczywania! slonce, plaza, opalanko i dobra lektura!
obejrzelismy ostatnio film " bez regul"- swietny
i "blizej" tez nam sie podobal
denne moja pamiec wypiera - tzn tytuly- nicolas cage ostatnio zagral w kilku kiblastych i troszke mnie tym rozczarowal...
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Moja córcia dorosła wreszcie do dłuższych książek- obecnie czytamy "Przygody Filonka Bezogonka" :-) super, pamiętam tą książkę z dzieciństwa :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
My słuchamy "Piosenki Astrid Lindgren" a czytamy Ronja córka zbójnika a ja czytałam Lackberg "Ksiezniczka z lodu" jesli chodzi o filmy to wczoraj ogladałam calkiem fajny" Jestem Bogiem"
reklama
Podziel się: