reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja ostatnio kiedy nie mailam neta pochlonelam wszystkie ksiazki ktore dostalam na swieta.-..teraz zaczelam czytac 6 sztuke ))
Skończyłam czytać sagę Millenium - w piątek idę do kina na "Dziewczynę z tatuażem". Jutro zaczynam kolejną książkę, którą dostałam pod choinkę. Niewątpliwym plusem dojazdu do pracy komunikacją miejską jest to, że czytam w drodze
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A co czytacie teraz dzieciakom?
a my takie krótsze raczej - troche z serii ABC, troche sobie wybiera co go interesuje z "tato a dlaczego", dzisiaj Disneya wyciągnął 9opowiadania na podstawie bajek- auta toy story itp) musze chyba o czymś ambitniejszym pomysleć ale czasami jak mam obu to trudno pogodzić bo jak abc to i Bartek posłucha i popatrzy
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ostatnio nic
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
My przeczytalismy "Toliny" dwa tomy a teraz czytamy to:
"Były sobie stwory. Gacie na maszt!" - Alan Snow - Sklep internetowy Świat Książki - Aktualna cena: 23.50 zł (cena detaliczna: 26 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
"Były sobie stwory. Gacie na maszt!" - Alan Snow - Sklep internetowy Świat Książki - Aktualna cena: 23.50 zł (cena detaliczna: 26 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
Podziel się: