reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Rusałko, Cejrowski bardzo fajnie opowiada. Tylko jak dla mnie trzeba sie przestawić na jego styl pisania, bo on pisze własnie tak, jakby opowiadał. Taki język pisany-mówiony. Przez pierwsze kilka stron mnie to bardzo irytowało, a potem nawet mi sie spodobało.

reklama
Cejrowski mi nie wchodzi:eek:polowe przeczytalam(moze nawet nie?:shocked2::-D...i czyta sie spoko...ale ciezko po nia siegnac...bez wiekszych fascynacji jak dla mnie:shocked2:;-)

Teraz poluje na ksiazke - gabriela garcia -"milosc w czasach zarazy" slyszalam, ze fajna:cool2:
Juz na allegro sobie kilka nowych pozycji na swieta szykuje(rodzice przylatuja- przywiaza:happy:- a poki co wsiadam w samochod i pedze do biblioteki...cejrowskiego meczylam m-ac i nawet do polowy nie doszlam:-D

A ja obejrzałam " Galerianki" i jestem pod wrażeniem jak dokładnie ujęta jest dzisiejsza polska młodzież a poza tym trochę jestem zszokowana brakiem świadomości wśród takich młodych dziewcząt

Mowicie ,ze to takie fajne? To w takim razie zapisze sobie tytul...bo juz przeczytalam wszystko co zakupilma i pozyczylam po kolezankach :-D

reklama
Do góry