Rusałko, Cejrowski bardzo fajnie opowiada. Tylko jak dla mnie trzeba sie przestawić na jego styl pisania, bo on pisze własnie tak, jakby opowiadał. Taki język pisany-mówiony. Przez pierwsze kilka stron mnie to bardzo irytowało, a potem nawet mi sie spodobało.
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Pati, czy w tej książce pisze o obrzezaniu małych dziewczynek?
Tak w,w tym plemieniu to robili-straszne...

Cejrowski mi nie wchodzi
polowe przeczytalam(moze nawet nie?
...i czyta sie spoko...ale ciezko po nia siegnac...bez wiekszych fascynacji jak dla mnie
;-)
Teraz poluje na ksiazke - gabriela garcia -"milosc w czasach zarazy" slyszalam, ze fajna
Juz na allegro sobie kilka nowych pozycji na swieta szykuje(rodzice przylatuja- przywiaza
- a poki co wsiadam w samochod i pedze do biblioteki...cejrowskiego meczylam m-ac i nawet do polowy nie doszlam

Teraz poluje na ksiazke - gabriela garcia -"milosc w czasach zarazy" slyszalam, ze fajna

Juz na allegro sobie kilka nowych pozycji na swieta szykuje(rodzice przylatuja- przywiaza

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
czytałam Garcia "Miłość w czasach zarazy" mam strasznie zakręcona ale fajna:-)
ja ostatnio wciągnęłam Niebywały skandal - Penny Vincenzi - Świat Książki bardzo mi się podobało a bylo co czytać
(688 stron)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mowicie ,ze to takie fajne? To w takim razie zapisze sobie tytul...bo juz przeczytalam wszystko co zakupilma i pozyczylam po kolezankach 

reklama
Podziel się: