reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
patrycja celibat dobry na wszystko;-p
No to nie dostanie zobaczymy za ile dni stanie sie potulny jak baranek....
Dziewczyny przed chwila szafka z kuchni by mnie zabiła... boze cała sie trzese az pisac nie moge
Serduszko1
Fanka BB :)
no juz sie troche uspokoiłam ale rece dalej mi sie trzesa...... Cholera a mowiłam mu kilka dni temu zeby zobaczyl ta szafke to jak zwykle czasu mial za mało... jestem zła jak cholera ale mu sie dostanie tylko przyjdzie...... wyciagalam przyprawe zeby zupe doprawic i tyle co sie odwrociłam i zrobiłam krok szafka runeła, ma troche noge sina ale nic mi nie jest.... pomyślec ze stałabym tam sekunde dwie dłużej i dostałabym w leb...
Blender..najtanszy
8,99 €
Nie myslalam,ze taki tani bedzie...liczylam,ze gdzies z 20 € dam,a skoro najtanszy 8,99 to wzielam najtanszy...jakos tak,wbrew sobie troche hehe
bo byl siemensa i boscha...oczywiscie drozsze,ale ze czas nastal,ze trza oszczedzac...
ja nie naleze do tych co umieja,ale coz...jak trzeba to trzeba.
A jak sie ten zepsuje to kupie wtedy porzadny ,ale mam cicha nadzieje,ze sie nie zepsuje...
Na mojego brak sexu nie dziala...no chyba,ze by z dwa miesiace nic to by podzialalo....ale wtedy to i mi sie juz chce
tak raz na miesiac mi sie chce..masakra-tabletki anty
a tez niby mi sie chce a jak przychodzi co do czego to jakos nie jest tak jakbym chciala by bylo...po porodzie cos mi sie pomieszalo...a zreszta...to wina tez mojego M...ma 29 lat a zachowuje sie jak stary dziadek czasami.
Cos sie konczy cos odchodzi w dal...to co bylo juz nie wroci i tym podobne inne bzdety...gadam jak ges bez leba,chyba sie nie wyspalam...
Lazienka sie prosi by ja posprzatac...wiec ide w koncu...bo ledwo sprzatne to musze sie za obiad brac.

Nie myslalam,ze taki tani bedzie...liczylam,ze gdzies z 20 € dam,a skoro najtanszy 8,99 to wzielam najtanszy...jakos tak,wbrew sobie troche hehe

A jak sie ten zepsuje to kupie wtedy porzadny ,ale mam cicha nadzieje,ze sie nie zepsuje...
Na mojego brak sexu nie dziala...no chyba,ze by z dwa miesiace nic to by podzialalo....ale wtedy to i mi sie juz chce

Cos sie konczy cos odchodzi w dal...to co bylo juz nie wroci i tym podobne inne bzdety...gadam jak ges bez leba,chyba sie nie wyspalam...

Lazienka sie prosi by ja posprzatac...wiec ide w koncu...bo ledwo sprzatne to musze sie za obiad brac.

marczelitto85
wurcel purcel
aaaaaaale kuliżanka mnie oszukała!!!to w ojro ten blender!Blender..najtanszy8,99 €
Nie myslalam,ze taki tani bedzie...liczylam,ze gdzies z 20 € dam,a skoro najtanszy 8,99 to wzielam najtanszy...jakos tak,wbrew sobie troche hehebo byl siemensa i boscha...oczywiscie drozsze,ale ze czas nastal,ze trza oszczedzac...
ja nie naleze do tych co umieja,ale coz...jak trzeba to trzeba.
Na mojego brak sexu nie dziala...no chyba,ze by z dwa miesiace nic to by podzialalo....ale wtedy to i mi sie juz chcetak raz na miesiac mi sie chce..masakra-tabletki anty
a tez niby mi sie chce a jak przychodzi co do czego to jakos nie jest tak jakbym chciala by bylo...po porodzie cos mi sie pomieszalo...a zreszta...to wina tez mojego M...ma 29 lat a zachowuje sie jak stary dziadek czasami.
Lazienka sie prosi by ja posprzatac...wiec ide w koncu...bo ledwo sprzatne to musze sie za obiad brac.![]()
mnie głowa boli już od jakiś kilku dni.dziś byłam na tych badaniach miałam skan mózgu i juro wyniki.zobaczymy najwyzej kasa w błoto jak nic nie wyjdzie hahhahaha ale bede spokojna.
marczelitto85
wurcel purcel
a my byłyśmy na spacerze.mężuś zmywa hahahahha
zrobił dziś obiad naleśniki z parówą i serem.no a ja nie jem smażonego.ale się połakomiłam i zjadam 3.iiiii.....kibel nawiedziłam.z takim bólem brzucha że ło dżizas.mam za karę.ale wiem co mnie czeka po smażonym!
moja sobie w wózku na świeżym pospała.
zrobił dziś obiad naleśniki z parówą i serem.no a ja nie jem smażonego.ale się połakomiłam i zjadam 3.iiiii.....kibel nawiedziłam.z takim bólem brzucha że ło dżizas.mam za karę.ale wiem co mnie czeka po smażonym!
moja sobie w wózku na świeżym pospała.
reklama
marczelitto85
wurcel purcel
o komu dobrze!mała je właśnie banana z tatusiem.chyba liczy na coś bo się dziś i nią zajmuje i obiad i zmywa.matko!dziewczyny !
Frania właśnie usnęła. ja też zaraz idę spać bo tak mnie głowa boli ,że szok. napiszę jutro.
dobrej nocki!
ja to jeszcze pewnie do 22 nie pójdę spać.małej się nie kwapi.aaaaaa i jeszcze dziś chyba jej nie wykąpie.mężuś w łazience coś remontował silikonem i smierdzi cały dzień jakby octem masakra.