reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zadne slowa nie oddadza tego co bym chciala napisac...:-(

Maju
[*]
[*]
[*]

Kilka godzin mnie nie było, a tu takie wieści....

Monika, Marcin, jestem całym sercem z Wami!!! Przytulam z całych sił!!!
Wypłaczcie się Kochani...

Maju.... (*)

Moniu - przytulam mocno i jestem myślami cały czas z wami. Współczuję...jeju naprawdę niewiem co mam napisać tak mi przykro.... Płacz Moniu do woli...Trzymajcie się kochani...

i ja jestem z wami .............tulę was mocno ............
płaczcie kochani zawsze to wam trochę pomoże...................
żadne słowa nie wyrażą tego co czuje a co dopiero wy czujecie...................:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

(*) Majeczko
nie tak miało być ......achch

Moniko -Marcinie prztuylam Was do serca kurcze łzy.....Babciu Mai czuwaj nad nimi jesteś bliżej niż Ja ....

Moniko... Placz... Wylej to z siebie... Wierze,ze Ci to chociaz troszke pomoze... Sciskam...

MAJUNIU... :-( ... [*]

reklama
A ja musiałam włączyć komputer...poprostu musiałam...
Jest mi tak bardzo źle dzisiaj...ta wiadomość o wynikach....ahh
Czytam w kółko smsy od Moni-te dobre....że Maja się budzi...że tak dobrze się czuje...że rączki już znowu skrępowali.....Boże....
Tyle było szczęścia w te dni...a teraz taka tęsknota za nią i choć wierzę i wiem że jej tam u Pana dobrze...to tak bardzo chciałabym pojechać do niej i ją zobaczyć....tak bardzo....:frown:

Moniś.....tulę was....

Maju skarbie....tak trudno żyć ze świadomością że Ciebie nie ma!!!
[*] [*
[*] Kocham Cię maleńka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry