- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pszczółko Kochana, pamiętam i myśle...
blond
mama dwoch urwiskow
Moncik ty jestes taka madra wielka kobieta podziwiam
jestem z wami MM
[*]
[*]
[*] DLA MAJI
jestem z wami MM
[*]
[*]
[*] DLA MAJI
amko
Kwietnióweczka
Witam
Ja też pamiętam i jestem tak w zawieszeniu na tym forum, bo choć nie piszę, serce i myśli wciąż tu powracają...
Powracam więc i ja kilka razy dziennie na wątek Majeczki i Jej niesamowitej Mamy i jeszcze teraz Jej niezwykłej Babci...
Uzależniłam się od Tego Wątku, zaglądam tu codziennie i wciąż się uczę... uczę się jak być lepszym człowiekiem...
Ja też pamiętam i jestem tak w zawieszeniu na tym forum, bo choć nie piszę, serce i myśli wciąż tu powracają...
Powracam więc i ja kilka razy dziennie na wątek Majeczki i Jej niesamowitej Mamy i jeszcze teraz Jej niezwykłej Babci...
Uzależniłam się od Tego Wątku, zaglądam tu codziennie i wciąż się uczę... uczę się jak być lepszym człowiekiem...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
[*] MAJUNIU... Pamietam... [*]
MONIKO,MARCINIE... Mysle o Was...
MONIKO,MARCINIE... Mysle o Was...
A może Ewo Ty byś pomyślała o tym, że skoro zarówno Mama Mai jak i teraz jej Babcia chcą tutaj z nami pisać, to nie czują się "tymi bzdurami" szczególnie urażone, a przeciwnie, znajdują tu dość ciepła które jest im teraz potrzebne?
Gdyby tak nie było, myślę że żadna z nich by się tu już nie pojawiła. Daruj sobie więc mało subtelne komentarze.... i idź śledzić inne wątki, skoro ten Ci nie odpowiada!
Gdyby tak nie było, myślę że żadna z nich by się tu już nie pojawiła. Daruj sobie więc mało subtelne komentarze.... i idź śledzić inne wątki, skoro ten Ci nie odpowiada!
S
szalona mama
Gość
A może Ewo Ty byś pomyślała o tym, że skoro zarówno Mama Mai jak i teraz jej Babcia chcą tutaj z nami pisać, to nie czują się "tymi bzdurami" szczególnie urażone, a przeciwnie, znajdują tu dość ciepła które jest im teraz potrzebne?
Olu, podpisuje się pod tym co napisałaś. Zdenerwowałam się jak przeczytałam co ewa napisała :-(
... ech
MM, przytulam Was mocno, mocno!
reklama
zgadzam się z Tobą Olu...myślę że bardziej taki post jest nie na miejscu niż owe bzdury i zdjęcia...A może Ewo Ty byś pomyślała o tym, że skoro zarówno Mama Mai jak i teraz jej Babcia chcą tutaj z nami pisać, to nie czują się "tymi bzdurami" szczególnie urażone, a przeciwnie, znajdują tu dość ciepła które jest im teraz potrzebne?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.