reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bardzo mi przykro..........
tak źle .............

Nie moge to w to uwierzyc że już nie ma Majeczki........................

Monisiu i Marcinie łącze się z Wami w bólu .....

[*]
[*]
[*]

reklama
Nie wiem czy powinam jechać.oni napewno mają kogoś obok siebie. Nawet nie wiem czy są jeszcze w Poznaniu.czy już w Gliwicach.
Nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda.
Poczekam jeszcze....dam Moni czas......
Przytulam ich i cały czas myślami jestem przy nich.
Próbuję znaleźć jakieś słowa na pocieszenie (?) zrozumienie..........nie znajduję!!!!!!!!

image2.png

Madziu może nie dziś,może nie jutro,może nie za miesiąc...ale bądź z nimi w kontakcie,żeby wiedzieli,ze nie są sami...choć tak naprawdę są,bo...to ich Córeczka....
Ja też nie mogę sobie znaleźć miejsca,ani słów,ani w ogóle...........

U nas też niebo płacze...
Nie potrafię się pogodzić z tym co się stało. Nie wiem co powidzieć, tyle myśli kłębi się w głowie.
Moniko, Marcinie głębokie wyrazy współczucia... Nasze słowa wiele nie pomogą, ale możecie być pewni, że całym sercem jesteśmy z Wami!!!

u nas tez od nocy pada deszcz....
caly czas mysle o Majeczce,Monice,Marcinie,tak bardzo mi ich zal i szkoda:-:)-:)-(...tak bardzo wierzylam ze bedzie dobrze

Boze dlaczego???

Moniko i Marcinie przyjmijcie wyrazy wspolczucia od mojej calej rodziny!

u mnie rowniesz swieci dzis swieczuszka dla Majeczki:((

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry