reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
złość jest we mnie i żal do najwyższego...że pozwolił na to, że ją zabrał, że tyle musiała się nacierpieć w swoim krótkim życiu, ze nie wysłuchał naszych próśb i modlitw.
Dlaczego???????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
Bardzo wam współczuje.
to takie niesprawiedliwe...
dzieci nie powinny umierać........
tak strasznie mi przykro....
wierze że wasz mały aniołeczek jest teraz w niebie z waszymi najbliższymi....
:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

nie wiem co napisać....

b525f91aa662da90.jpg

majuniu, byłaś dzielna i wspaniała, jeśli jest jakieś niebo po drugiej stronie to na pewno właśnie Tobie się należy.!!

[*]

Tak bardzo Wam kochani współczuję !! Chciałabym Moniko i Marcinie znać takie słowa które choć na chwilę ukoiły by Wasz ból !! Jesteśmy Wszyscy z Wami !!!
Majeczko jesteś teraz ozdobą nieba ! (*)

Nie wiem czy Monika będzie sobie życzyć mojej obecności przy nich.pewnie chcą być sami. Zaoferowałam sie ,ale nie będe robić nic na siłe....Jeśli Monika uzna ze chce żebym z nimi była to da mi znać.
Maju skarbie.....ja mam tylko nadzieję ze już naprawdę jest Ci lepiej...że oddychasz sobie, masz zdrowe serduszko, nie czujesz bólu i jesteś bezpieczna. Bądź przy rodzicach....odwiedzaj ich w snach. Daj choć znak że mają się nie martwić....że jest Ci dobrze
Kocham Cię słoneczko....malutki Aniołeczku (*)

Załączniki

• anioek_118.jpg
    anioek_118.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 34
Przyjmijcie nasze kondolencje,trzymajcie sie,musici byc silni
[*]
[*]
[*]
och i zrobilo mi sie smutno :-:)-:)-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.