reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
złość jest we mnie i żal do najwyższego...że pozwolił na to, że ją zabrał, że tyle musiała się nacierpieć w swoim krótkim życiu, ze nie wysłuchał naszych próśb i modlitw.
Dlaczego???????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
Bardzo wam współczuje.
to takie niesprawiedliwe...
dzieci nie powinny umierać........
tak strasznie mi przykro....
wierze że wasz mały aniołeczek jest teraz w niebie z waszymi najbliższymi....
:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

nie wiem co napisać....

b525f91aa662da90.jpg

majuniu, byłaś dzielna i wspaniała, jeśli jest jakieś niebo po drugiej stronie to na pewno właśnie Tobie się należy.!!

[*]

Tak bardzo Wam kochani współczuję !! Chciałabym Moniko i Marcinie znać takie słowa które choć na chwilę ukoiły by Wasz ból !! Jesteśmy Wszyscy z Wami !!!
Majeczko jesteś teraz ozdobą nieba ! (*)

Nie wiem czy Monika będzie sobie życzyć mojej obecności przy nich.pewnie chcą być sami. Zaoferowałam sie ,ale nie będe robić nic na siłe....Jeśli Monika uzna ze chce żebym z nimi była to da mi znać.
Maju skarbie.....ja mam tylko nadzieję ze już naprawdę jest Ci lepiej...że oddychasz sobie, masz zdrowe serduszko, nie czujesz bólu i jesteś bezpieczna. Bądź przy rodzicach....odwiedzaj ich w snach. Daj choć znak że mają się nie martwić....że jest Ci dobrze
Kocham Cię słoneczko....malutki Aniołeczku (*)

Załączniki

• anioek_118.jpg
    anioek_118.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 36
Przyjmijcie nasze kondolencje,trzymajcie sie,musici byc silni
[*]
[*]
[*]
och i zrobilo mi sie smutno :-:)-:)-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.