reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

[*]
[*]
[*] dla Aniołeczka
:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Monika, Marcin jesteśmy z Wami ...

reklama
(*)(*)(*) Majeczko kochana spoczywaj w pokoju (*)(*) Twoja mała duszyczka powiększyła grono Aniołków.......

Łączę sie w bólu kochana Moniko i Marcinie......

Moniko, Marcinie...przyjmijscie moje najszcersze kondolencje...wiem,ze jest ciezko...ale Majunia wie,jak bardzo ja kochaliscie i nadal kochacie...

Spokoj Jej duszy...
[*]

Nie znalam do dzis historii Majeczki! Bardzo mi przykro i plakac sie chce! Wrocily wspomnienia, Majeczka jest teraz wsrod takich Aniolkow jak moj Dawidek!
Kochani rodzice, nie jestescie sami! To boli i bedzie bolalo-nic innego nie umiem napisac.........................................................................................................
Wasza coreczka bedzie zyla w naszych wspomnieniach!!!!

Strasznie mi przykro....ogromnie....
brak slow...
Lacze sie z Wami w bolu....Badzcie silni....

7c3587569b4d1a87.gif

reklama
Mońcik,płaczemy razem z Wami.................................................

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry