reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jejku,jejku:szok: Musiałam pozałatwiać różne sprawy,wracam,a tu taaaaaaaaakie wieści:szok::szok::szok::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Hura,hura,hura,no naprawdę bardzo się cieszę:tak::tak::tak::tak::tak:
Majeczko kochana oddychaj !!!
Nie wiem co napisać po prostu:-D
super,trzymamy kciuki,modlimy się !!!
Pa.Do następnych dobrych wieści:cool2:

Czekam niecierpliwie na wieści od Moni po 16:00, jejciu jestem taka podekscytowana, ogromne emocje .... oby wszystko było dobrze :tak:

O rany, o rany, o rany:szok:
SUPER!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Majeczko skarbie nasz maleńki daj z siebie wszystko!!!
Będzie dobrze:-)

Super wiadomosci bardzo sie ciesze. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wciąż nie mogę uwierzyć, że to już dziś.

Ta myśl ciągle krąży mi po głowie - Maja oddycha samodzielnie!!!

Tak trzymaj Maju, Mama czeka na przytulanki, Ty też...

Czekam na wieści!

li-6403.png

Kochani....Majeczka ma się dobrze...maseczka nadal jest, ale w niej mało tlenu więc widocznie radzi sobie kobietka :)
Ahhh..:))))
Monika mówi jedynie że jest trochę nerwowa...maseczka ją denerwuje...i brak rurki chyba też bo cały czas mieli języczkiem...hehe Ale dostaje jakieś wyciszacze i mam nadzieję ze skoro tak ładnie saturacja się trzyma to szybko jej maseczka zniknie.
Wiem też że jak tylko widzi Monikę to wyciąga do niej łapeczki...ahhh...słodziutka tak tęskni...i juz tyle rozumie :)
Będzie dobrze...byle szybko bez maski Maja była ...a potem niech ucieka z OIOMu na POP...tam to już tylko dochodzenie do siebie i szykowanie się do domku...mmmm....:))
Wieczorkeim dowiemy sie jak dalej!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry