reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Super wiadomości!!! To dziś będzie próba odłączenia respiratora?
MAJUNIU, oddychaj sama Słoneczko! :-)

reklama
Oby Sie Udało, Trzymamy Mocno Kciuki I Czekamy Na Wieści............................

Kochani rozmawiałam z Monika!
Tak próba ekstubacji dzis!
Moze juz nawet w tej chwili!
Majeczka ma praktycznie same spontaniczne oddechy....:)))) Wygląda naprawdę dobrze !!!Huuurrrraaa!!!!!
A Monika w hotelu z emocjii już nie moze...hehe :)
Będzie dobrze. proszę was teraz o modlitwę żeby Majeczce sie udało...wtedy będzie juz tylko lepiej!!! :)
Jak coś się dowiem wiecej to napisze...chyba że Monice poprawi sie internet to sama da znac.....dzis jakieś chyba przesilenie i laptopek z nadmiaru dobrych wiadomosci szaleje! :)))
Modlimy się kochane....Majeczko oddychaj!!!!!!!!

Trzymamy kciuki całym sercem:tak:
całą duszą jestem z Majeczką:tak:
podtrzymuję na duchu MM:tak:
oczywiście wirtualnie:-D

Kochani rozmawiałam z Monika!
Tak próba ekstubacji dzis!
Moze juz nawet w tej chwili!
Majeczka ma praktycznie same spontaniczne oddechy....:)))) Wygląda naprawdę dobrze !!!Huuurrrraaa!!!!!
A Monika w hotelu z emocjii już nie moze...hehe :)
Będzie dobrze. proszę was teraz o modlitwę żeby Majeczce sie udało...wtedy będzie juz tylko lepiej!!! :)
Jak coś się dowiem wiecej to napisze...chyba że Monice poprawi sie internet to sama da znac.....dzis jakieś chyba przesilenie i laptopek z nadmiaru dobrych wiadomosci szaleje! :)))
Modlimy się kochane....Majeczko oddychaj!!!!!!!!

:-):-):-):-D:-D:-D no to sie modlimy, dzieki Madziu za wieści :-):-):-):-D

Tylko tyle: :-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

Modlę się...

li-6403.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry