reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BOŻE.....nie wierzę:no::no::no:, to MUSI być jakaś pomyłka, przecież już raz się pomylili z tym włokniakiem w główce i narobili niepotrzebnie stresu , teraz to też napewno POMYŁKA
Modlę się o to żeby tak było
Majeczko bądź silna, trzymam kciuki za Ciebie

reklama
Jak tylko dowiem się coś nowego to napisze...
Ja tez mam nadzieję ze to pomyłka...że Majka wyjdzie z tego!

Jest mi tak cholernie przykro i ciężko dzisiaj..czuję sie od momentu kiedy sie o tym dowiedzialam jakby mi powietrza brakowało...
Cały czas mam przed oczami obraz Majeczki jak u niej byłam...kruszynka mała! Jakie to życie jest niesprawiedliwe!!!Szok!!!
Moniko przytulam Cię mocno kochana....

Mam nadzieje ze to wielka pomylka i plucka sa zdrowe, trzymam kciuki za cala rodzinke. Ile oni musza wycierpiec i za co??? Co chwile dostaja jakies kopniaki- dlaczego? Ale musi byc i bedzie dobrze!

Maju - modlitwą i myślami cały czas przy Tobie... Chociaż wirtualnie, to jesteś mi bardzo bliska i wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Pozdrawiam MMM!!!
Moniko i Marcinie: Odpędzajcie czarne myśli! Maja zawsze wychodzi obronną ręką ze wszystkich zawirowań! Tym razem będzie tak samo!!!

Majeczko przytulam na odległośc - walcz!!!

Wieczorem tu zajrzę.

li-6403.png

Moncik podobnie jak inne e-cioteczki wierze, ze to bledna diagnoza. Sama mowilas, ze to tylko przypuszczenia nie potwierdzone badaniami.
Bedzie dobrze!! :tak:

Modlę się, żeby lekarze się mylili. A pomyłki zdarzają się bardzo często. Mój syn jest tego przykładem. Sugerowano nam porażenie mózgowe, a później zanik mięśni. Wszystko to okazało się bzdurą. Mam nadzieję, że tak będzie i w tym przypadku. W głowie mi się nie mieści jak bez dokładnych badań można stwierdzić chorobę, a przede wszystkim jak mozna informować o swoim gdybaniu rodziców!!!!

Moniko, Marcinie sercem jestem z Wami. Trzymam kciuki!
Majeczko walcz kochana!

Nie moge uwierzyc w to co sie dzieje...............to nie moze byc prawda..................:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: nie tu...............nie teraz.....................

To jest straszna wiadomość :szok::no::szok::no: Żyje jednak nadzieją, że to nie prawda i że niebawem wszystko się wyjaśni :tak:

Myślałam że już jest z górki ...

Kochany Boże spraw, żeby okzało się, że Maja nie ma żadnego zwłóknienia płuc...

Boże co to za lekarz:szok::szok::szok:
Ja mam nadzieję, że to pomyłka
i po wizycie się wyjaśni
i MUSI być OK:tak:
Modlę się za to...
Ależ to życie jest okropne... echhhhh:baffled:

MMM trzymajcie się!

reklama
Nie, to napewno jakaś pomyłka... Założę się, że lekarze powiedzą, że to zła diagnoza i że wszystko jest w porządku!!! Inaczej być nie może!!!
Moniko i Marcinie trzymajcie się!!! My się gorąco pomodlimy aby wszystko się wyjaśniło!!!
Maju nie poddawaj się!!! Bądź silna Pszczółko nasza i szybciutko zdrowiej!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry