reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny mi sie dzisiaj cos bardzo ważnego udało, więc to nie może być zły dzień;-), lekarz musiał tak powiedziec bo to ich zawód a Majeczka przeszła bardzo poważną operację i dlatego taki stan ale jest bez komplikacji, serduszko bije a to najwazniejsze. :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Trzymamy mocno kciuki walcz aniołku!!!

reklama
Majeczko kochana nasza trzymaj się tam dzielnie!!
Oraz dzielni Rodzice!!

Dziewczyny ale zobaczcie jak trudno było z transportem Majusi do Poznania, trzeba było przekładać itd. Moim zdaniem ten Poznań to cud, i na pewno będzie wszystko dobrze - pomyślmy tylko jak trudno byłoby Majcię przewieźć do USA!

Majeczko WALCZ:tak::tak::tak: z całych sił!!!!

Stan stabilny, bez komplikacji, serduszko bije:-D:-D:-D
A że ciężki... no jest po operacji...
dobrze, że nie jest krytyczny:baffled:
szukajmy pozytywów i dalej się módlmy!
Boże... Ty już wiesz CO!!!

Maja jest silna i z pewnością poradzi sobie.To normalne ze zawsze decydująca jest pierwsza doba po operacji zwłaszcza tak poważnej operacji.
Myślę ze Monika jak będzie miała sile i dojdzie do siebie to napisze jak Maja wygląda bo na chwilek mieli do niej zajrzeć.Bądźmy dobrej myśli.

http://oiwiki,blox.pl.html
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

434bd2c1a113ca5emed.jpg

Hej,musiałam wyjść na kilka godzin,ale cały czas patrzyłam która godzina....a teraz przeczytałam ze łzami w oczach...
Dziewczyny,operacja się udała,a Majeczka na pewno da radę !!!
Nasze myśli,modlitwy,energia są przy niej:tak:
Mońcik,Marcin trzymajcie się !!!!!!!!!! Będzie dobrze !!!
Madzią-zdrówka dla Twojego synka,aby też szybko zapomniał o jakichkolwiek przejściach.Twoje informacje naprawdę wiele nam dają !!!
Buziaki.Na razie.

reklama
Ja dzisiaj również cały dzień zaglądam na forum. Czekam na wieści. Odczytuje je tutaj, dostaję smsy od Szwagra, dostałam wiadomość od Marcina. Całym sercem jestem z Mają i jej Rodzicami. Trzymam kciuki i modlę się.
Majeczko, a Ty Dziecko nasze kochane walcz z całych sił. To Twoje najważniejsze teraz zadanie, a potem będziesz już z Mamą i Tatą w domku!!! I wreszcie zacznie się dla Ciebie beztroskie dzieciństwo!!! ;-)
Razem z mężem przesyłamy całej Trójce gorące uściski!!! :tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry