Hej mam takie pytanie . Odstawiłam tabletki (po prawie 6 latach) , ostatnią wzięłam 3 czerwca . Miesiączkę miałam od 8 do 11 czerwca . Zaliczyliśmy małą wpadkę . Miałam chyba dni płodne i owulacje bo miałam śluz . A po kilku dniach miałam jakiś śluz z krwią . Nie wiem jak jest po odstawieniu tabletek kiedy będę mieć miesiączkę itp . więc kiedy zrobić test ? Wg. kalendarzyka powinnam mieć 6 lipca , ale wiadomo biorąc tabletki miałam regularnie miesiączkę a teraz nie wiadomo . Mam nadzieję , że opisałam w miarę zrozumiale mój problem . Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
reklama
Rozwiązanie
teraz to będą mi się dni dłużyć Mój synek nie może się do czekać aż mama będzie mieć dzidzie w brzuszkuNo to czekamy na wieści
karolyn1987
Fanka BB :)
Chodzi o krwawienie kiedy juz przez miesiac nie bralas tabletek. Bo wiadomo ze jak konczy sie opakowanie i jest przerwa to krwawienie będzie. Chodzi o ten następny cykl kiedy juz nie przyjmujesz tabsowNo tak wiec napisalam ze trzeba brac poprawke
Tyle ze jak ktos bierze tabletki to krwawienie z odstawienia odrazu powinno byc odrazu chyba ?
Kurde ja bardzo krotko bralam tabletki chyba z 2 mies
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aaaa no to juz wiem o co chodziChodzi o krwawienie kiedy juz przez miesiac nie bralas tabletek. Bo wiadomo ze jak konczy sie opakowanie i jest przerwa to krwawienie będzie. Chodzi o ten następny cykl kiedy juz nie przyjmujesz tabsow
Teraz tylko musi nam napisac kiedy byla dokładnie byla ta owulacja według niej
karolyn1987
Fanka BB :)
Ja zaszlam w pierwsza ciaze w drugim cyku po odstawieniu.
W druga ciaze zaszlam biorąc tabletki ... Cos musiało nie zaskoczyć, żadnej nie pominelam ale cos nie zadzialalo i mam 8,5 mc Mikołajka... Tydzień po śluzie który wygladal mi na plodny (ale sama nie wierzyłam przeciez bralam tabsy) miałam jednorazowe plamienie. 10 dni później zrobiłam test po nie wystapilo u mnie krwawienie z odstawienia .... Zobaczyłam dwie kreseczki... Nie uwierzylam i polecialam na betę ... Beta 250 także nie bylo juz wątpliwości ...
Ile minelo czasu od tego jednorazowego śluzu z krwią ? To mogla być implantacja.
W druga ciaze zaszlam biorąc tabletki ... Cos musiało nie zaskoczyć, żadnej nie pominelam ale cos nie zadzialalo i mam 8,5 mc Mikołajka... Tydzień po śluzie który wygladal mi na plodny (ale sama nie wierzyłam przeciez bralam tabsy) miałam jednorazowe plamienie. 10 dni później zrobiłam test po nie wystapilo u mnie krwawienie z odstawienia .... Zobaczyłam dwie kreseczki... Nie uwierzylam i polecialam na betę ... Beta 250 także nie bylo juz wątpliwości ...
Ile minelo czasu od tego jednorazowego śluzu z krwią ? To mogla być implantacja.
A implatnacja to tez roznie plamienie zazwyczaj jestJa zaszlam w pierwsza ciaze w drugim cyku po odstawieniu.
Nie wiem bo ja nie mialam ale raz mialam sluz z nitkami krwi a w ciazy nie bylam i czytałam ze tak przy owu tez może byc
Może być tez przy owu tal przynajmniej czytałam
Ja w pierwszej ciąży nie miałam plemienia implantacyjnego.
W drugiej tak (śluz z nitka krwi), bardzo się zdziwiłam i powiedziałam do mojego D ze czuje się jak w ciąży ...a on do mnie daj spokój tabletki bierzesz.... Zrób test ... No to oczy mieliśmy jak spodki
A wiem ze to plamienie bo tak wyszlo z obliczeń gin ze owu byla kilka dni przed tym plamieniem.
Ja w pierwszej ciąży nie miałam plemienia implantacyjnego.
W drugiej tak (śluz z nitka krwi), bardzo się zdziwiłam i powiedziałam do mojego D ze czuje się jak w ciąży ...a on do mnie daj spokój tabletki bierzesz.... Zrób test ... No to oczy mieliśmy jak spodki
A wiem ze to plamienie bo tak wyszlo z obliczeń gin ze owu byla kilka dni przed tym plamieniem.
Melisa129 jeżeli to była implantacja to po dwóch dniach od implantacji może pokazać już się jakaś słaba kreseczka na teście ciążowym natomiast tak jak dziewczyny piszą podczas owulacji również może pojawić się plamienie na skutek pękającego pęcherzyka lub w wyniku spadku estrogenów Jeżeli plamienie było w okolicach 22 czerwca to bardziej obstawialabym owulacje a jeżeli bliżej 29 czerwca to może to być implantacja Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Nie wiem czy to owulacja , ale dość sporo śluzu miałam przez ok 3 dni . 18 czerwca mniej wiecej .A owulacje kiede niby mialas?
Watpie ze owulacja odrazu po odstawieniu tabletek po 6 latach byla tak szybko
reklama
Miałam przez dwa dni lekki ból podbrzusza i śluz / plamienie lekko z krwią i brązowe ale nie wiem co to oznacza , to było po tej "owulacji" jeśli to ogóle była owulacja No nic pozostaje mi czekać do 6 lipca i zrobic testA implatnacja to tez roznie plamienie zazwyczaj jest
Nie wiem bo ja nie mialam ale raz mialam sluz z nitkami krwi a w ciazy nie bylam i czytałam ze tak przy owu tez może byc