Hej mam takie pytanie . Odstawiłam tabletki (po prawie 6 latach) , ostatnią wzięłam 3 czerwca . Miesiączkę miałam od 8 do 11 czerwca . Zaliczyliśmy małą wpadkę . Miałam chyba dni płodne i owulacje bo miałam śluz . A po kilku dniach miałam jakiś śluz z krwią . Nie wiem jak jest po odstawieniu tabletek kiedy będę mieć miesiączkę itp . więc kiedy zrobić test ? Wg. kalendarzyka powinnam mieć 6 lipca , ale wiadomo biorąc tabletki miałam regularnie miesiączkę a teraz nie wiadomo . Mam nadzieję , że opisałam w miarę zrozumiale mój problem . Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
reklama
Rozwiązanie
teraz to będą mi się dni dłużyć Mój synek nie może się do czekać aż mama będzie mieć dzidzie w brzuszkuNo to czekamy na wieści
Śluz z krwią mógł oznaczać implantację. Zrób test po prostu 6 lipca. Jeśli miesiączka nadal się nie pojawi, to kolejny. A najlepiej badanie z krwi beta hcg.Hej mam takie pytanie . Odstawiłam tabletki (po prawie 6 latach) , ostatnią wzięłam 3 czerwca . Miesiączkę miałam od 8 do 11 czerwca . Zaliczyliśmy małą wpadkę . Miałam chyba dni płodne i owulacje bo miałam śluz . A po kilku dniach miałam jakiś śluz z krwią . Nie wiem jak jest po odstawieniu tabletek kiedy będę mieć miesiączkę itp . więc kiedy zrobić test ? Wg. kalendarzyka powinnam mieć 6 lipca , ale wiadomo biorąc tabletki miałam regularnie miesiączkę a teraz nie wiadomo . Mam nadzieję , że opisałam w miarę zrozumiale mój problem . Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
karolyn1987
Fanka BB :)
zrób wtedy kiedy powinno być następne krwawienie z odstawienia. Jak będzie negatywny, a ty dalej nie będziesz mieć miesiączki to możesz powtórzyć test po jakiś czasie. Ale czasami trochę czasu mija zanim kobiecie wrócą regularne miesiączki po tabletkach.
karolyn1987
Ja po 12 latach brania tabletek zaszlam w ciaze juz w 2 cyklu po odstawieniu a regularne cykle wrocily mi od razu więc reguly nie ma
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
karolyn1987
To do mnie ? ja bralam najpierw jednofazowe ale potem przez 10 lat trójfazowe triquillar.
reklama
No tak wiec napisalam ze trzeba brac poprawkeJa po 12 latach brania tabletek zaszlam w ciazebjuz w 2 cyklu po odstawieniu a regularne cykle wrocily mi od razu więc reguly nie ma
Tyle ze jak ktos bierze tabletki to krwawienie z odstawienia odrazu powinno byc odrazu chyba ?
Kurde ja bardzo krotko bralam tabletki chyba z 2 mies