koteczek23
Zaciekawiona BB
w twoim stanie nie mozna.Ci sie denerwowac jutro wieczorkiem jak będę po wizycie to napiszeTrzymam kciuki dawaj znac.... ja tez dam jak tylko sie dowiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w twoim stanie nie mozna.Ci sie denerwowac jutro wieczorkiem jak będę po wizycie to napiszeTrzymam kciuki dawaj znac.... ja tez dam jak tylko sie dowiem
Dostalam wlasnie wyniki czy Znasz sie bardziej ??? Wszystko jest dobrze czy zle ?w twoim stanie nie mozna.Ci sie denerwowac jutro wieczorkiem jak będę po wizycie to napisze
A co Ty o Tym myslisz wlasnie mi wyniki przyszly ...bo to faktycznie bardzo wczesna ciąża moze byc. stresy to ja tez mam Toba sie stresuje aby wszystko skończyło sie szczesliwie i soba bo jutro też mam wizyte damy rade bo my silne babki jesteśmy❤
@Angiee To dopiero level hard medycyny ;p Jakby Twój pęcherz mógł wpłynąć na jego wzrok... Ciekawe. Bardzo ciekawe
@Miracle... A teraz już na poważnie. Pierwsza ciążowa wizyta u ginekologa powinna odbyć się ok 4-5 tygodni licząc od owulacji (czyli przy standardowych cyklach 28-dniowych po ok 6-7 tygodni licząc od daty ostatniej miesiączki). Po prostu pęcherzyk z zarodkiem musi najpierw do tej macicy dotrzeć, a następnie osiągnąć rozmiar, który będzie widoczny przez lekarza wykonującego USG. Wizyta zaraz po zrobieniu testu ciążowego zazwyczaj kończy się tym, że lekarz nic nie widzi i zaprasza na wizytę za dostala.
Co sadzisz o moich wynikach ? Jesli moglabym Cie Prosic o ocene@Angiee To dopiero level hard medycyny ;p Jakby Twój pęcherz mógł wpłynąć na jego wzrok... Ciekawe. Bardzo ciekawe
@Miracle... A teraz już na poważnie. Pierwsza ciążowa wizyta u ginekologa powinna odbyć się ok 4-5 tygodni licząc od owulacji (czyli przy standardowych cyklach 28-dniowych po ok 6-7 tygodni licząc od daty ostatniej miesiączki). Po prostu pęcherzyk z zarodkiem musi najpierw do tej macicy dotrzeć, a następnie osiągnąć rozmiar, który będzie widoczny przez lekarza wykonującego USG. Wizyta zaraz po zrobieniu testu ciążowego zazwyczaj kończy się tym, że lekarz nic nie widzi i zaprasza na wizytę za 2 tygodnie.
Co sadzisz o moich wynikach ? Jesli moglabym Cie Prosic o ocene
Wyniki super! Wszystko jest w porządku.Dostalam wlasnie wyniki czy Znasz sie bardziej ??? Wszystko jest dobrze czy zle ?
tak mocno to ja sie nie znam... ale mysle ze wynik jest ok. poczekaj zeby powtorzyc bete i do lekarza on Ci konkretnie powie.A co Ty o Tym myslisz wlasnie mi wyniki przyszly ...
Wynik są dobre - jesteś w ciąży