reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosze o porade

reklama
w twoim stanie nie mozna.Ci sie denerwowac;) jutro wieczorkiem jak będę po wizycie to napisze;)
Dostalam wlasnie wyniki czy Znasz sie bardziej ??? Wszystko jest dobrze czy zle ?

Załączniki

• Screenshot_20211123-182901_Drive.jpg
    Screenshot_20211123-182901_Drive.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 48
bo to faktycznie bardzo wczesna ciąża moze byc. stresy to ja tez mam;) Toba sie stresuje aby wszystko skończyło sie szczesliwie i soba bo jutro też mam wizyte;) damy rade bo my silne babki jesteśmy;)🥰😍
A co Ty o Tym myslisz wlasnie mi wyniki przyszly ...

Załączniki

77,5 KB · Wyświetleń: 26
@Angiee To dopiero level hard medycyny ;p Jakby Twój pęcherz mógł wpłynąć na jego wzrok... Ciekawe. Bardzo ciekawe 😂

@Miracle... A teraz już na poważnie. Pierwsza ciążowa wizyta u ginekologa powinna odbyć się ok 4-5 tygodni licząc od owulacji (czyli przy standardowych cyklach 28-dniowych po ok 6-7 tygodni licząc od daty ostatniej miesiączki). Po prostu pęcherzyk z zarodkiem musi najpierw do tej macicy dotrzeć, a następnie osiągnąć rozmiar, który będzie widoczny przez lekarza wykonującego USG. Wizyta zaraz po zrobieniu testu ciążowego zazwyczaj kończy się tym, że lekarz nic nie widzi i zaprasza na wizytę za dostala.

@Angiee To dopiero level hard medycyny ;p Jakby Twój pęcherz mógł wpłynąć na jego wzrok... Ciekawe. Bardzo ciekawe 😂

@Miracle... A teraz już na poważnie. Pierwsza ciążowa wizyta u ginekologa powinna odbyć się ok 4-5 tygodni licząc od owulacji (czyli przy standardowych cyklach 28-dniowych po ok 6-7 tygodni licząc od daty ostatniej miesiączki). Po prostu pęcherzyk z zarodkiem musi najpierw do tej macicy dotrzeć, a następnie osiągnąć rozmiar, który będzie widoczny przez lekarza wykonującego USG. Wizyta zaraz po zrobieniu testu ciążowego zazwyczaj kończy się tym, że lekarz nic nie widzi i zaprasza na wizytę za 2 tygodnie.
Co sadzisz o moich wynikach ? Jesli moglabym Cie Prosic o ocene

Załączniki

77,5 KB · Wyświetleń: 26
reklama
reklama
Do góry