Miracle...
Zaciekawiona BB
Dziekuje dodam ze to po Tabletkach na ovulacje Clomid... I za pierwszym razem sie udalo ❤❤nooo pięknie trzymam kciuki aby wszystko skończyło się szczęśliwie powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje dodam ze to po Tabletkach na ovulacje Clomid... I za pierwszym razem sie udalo ❤❤nooo pięknie trzymam kciuki aby wszystko skończyło się szczęśliwie powodzenia
ja po falszywym pozytywnym tescie i wizycie u gin dostalam tabletki i znalazl jakas zmiane na szyjcie 24.11 mam kontrole. Mam nadzieje ze u ciebie wszystko sie zakonczy sukcesem❤Dziekuje dodam ze to po Tabletkach na ovulacje Clomid... I za pierwszym razem sie udalo ❤❤
ja po falszywym pozytywnym tescie i wizycie u gin dostalam tabletki i znalazl jakas zmiane na szyjcie 24.11 mam kontrole. Mam nadzieje ze u ciebie wszystko sie zakonczy sukcesem❤
Ale to bralas tabletki na owulacje ?? I wyszedl ci falszywie pozytywny .?ja po falszywym pozytywnym tescie i wizycie u gin dostalam tabletki i znalazl jakas zmiane na szyjcie 24.11 mam kontrole. Mam nadzieje ze u ciebie wszystko sie zakonczy sukcesem❤
najlepsze jest to ze nie bralam zadnych tabletek i okzalo sie ze jestem jedna na milion ktorej to sie zdarza. tabletki dostalam takie jak zdjecie wyzejAle to bralas tabletki na owulacje ?? I wyszedl ci falszywie pozytywny .?
Omg...wspolczuje.... czytalam o nich teraz to jakies leki przeciwkrwotoczne... 500mg a ja bralam Clomid 50 mg .. przez 5 dni od 5-9 dnia cyklu.... mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze u Ciebie ❤❤❤najlepsze jest to ze nie bralam zadnych tabletek i okzalo sie ze jestem jedna na milion ktorej to sie zdarza. tabletki dostalam takie jak zdjecie wyzej
mam juz jednego szkraba widocznie nie jest mi dane drugiego Kochana dbaj o siebie i maleństwo dawaj znaka jak bedziesz po wizycie u Lekarza ❤❤Omg...wspolczuje.... czytalam o nich teraz to jakies leki przeciwkrwotoczne... 500mg a ja bralam Clomid 50 mg .. przez 5 dni od 5-9 dnia cyklu.... mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze u Ciebie ❤❤❤
Jasne Kochana ❤❤ dasz rade trzymam kciuki ! Badz silnamam juz jednego szkraba widocznie nie jest mi dane drugiego Kochana dbaj o siebie i maleństwo dawaj znaka jak bedziesz po wizycie u Lekarza ❤❤
❤ moze kiedys sie uda w glowie odpuscilam wszystko sie moze zdarzyć czekam na wieściJasne Kochana ❤❤ dasz rade trzymam kciuki ! Badz silna
Bylam u lekarza lecz niestety nie zobaczyla nic ...zrobila test z krwi ... powiedziala ze przyszlam za wczesnie....ale takze skorzystalam z toalety przed wizyta I moze dlatego .....❤ moze kiedys sie uda w glowie odpuscilam wszystko sie moze zdarzyć czekam na wieści