Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że przez to siku krew może być bardziej rozrzedzona i beta może wyjść zaniżona albo negatywna ale ja się nie znam, jak coś.Ale co lekarz miał zobaczyć jak zarodek nie idąc przy becie 1000? O co ma do tego sikanie?
W sumie by mnie to nie zdziwiłoMyślę, że przez to siku krew może być bardziej rozrzedzona i beta może wyjść zaniżona albo negatywna ale ja się nie znam, jak coś.
Chodzilo mi ze poszlam do toalety przed badaniem USG ...I możliwe ze dlatego nic nie pokazalo...A co ma test z krwi do korzystania z toalety? Bo ja to chyba już nie ogarniam tej dzisiejszej nauki...
Mozliwe ...pisze co uslyszalam I chcialam sie podzielicHmm jak byłam w pierwszej ciąży (prawie 11 lat temu) to mówiło się, że przy USG dopochowym lepiej z pełnym pęcherzem bo lepiej widać macicę ale wydawało mi się, że to już obalone.
Niemniej jednak jak nie ma bety min. 1000 to i pełny pęcherz nie pomoże
Chodzi o to ze z pelnym pecherzem lepiej widac obraz. W pierwszej ciąży jeszcze jak bylam w angli kazano mi wypic pare kubkow wody I odczekac wtedy zrobili badanieDalej nie ogarniam Co ma pęcherz do macicy?
Dalej nie ogarniam Co ma pęcherz do macicy?