butków nie ma, możesz wysłać kochanaNie było mnie jakiś czas i nie zdążyłam wysłać butków. Mam cieplutkie zimowe rozmiar na noworodka 2 pary prawie nienoszone. To wysyłać czy nie, Polusia zapytaj Ani czy ma buciki, zwykle noworodkowi się nie zakłada, ale zimą jednak trzeba
reklama
butków nie ma, możesz wysłać kochana
ja mam takie butki na zime kozaczki z futerkiem ale dla noworodków wlasnie ze sa z tej mieciutkiej podeszwy.
2 pary moge podeslac i moge dokupic magnez i rowniez wyslac.
mialam gdzies jeszcze Feminatal N ale to musze zobaczyc co by nie wprowadzic nikogo w blad.
wystarczą te dwie pary, Ania nie ma gdzie tego trzymać ale magnez jak najbardziejja mam takie butki na zime kozaczki z futerkiem ale dla noworodków wlasnie ze sa z tej mieciutkiej podeszwy.
2 pary moge podeslac i moge dokupic magnez i rowniez wyslac.
mialam gdzies jeszcze Feminatal N ale to musze zobaczyc co by nie wprowadzic nikogo w blad.
Estera0904
Początkująca w BB
Kochane ... mogę dać parę rzeczy Ani ... tylko potrzebny mi adres ....
Estera0904
Początkująca w BB
A już się doczytałam dzięki ;**
I trzymaj się kochana Aniu ;***
I trzymaj się kochana Aniu ;***
Ooo i kolezanki z forum Marzenia kobiet przylaczyly sie pieknie do akcji i ich pociechy takze
e-mamusie i ciotusie
e-mamusie i ciotusie
kasiullka8
Początkująca w BB
Bardzo poruszyła mnie historia Ani.....Nie udzielam sie na BB ale po dotarciu do artykulu o Waszym dzialaniu po prostu nie moglam tak po prostu przejsc obok tego....Pelen szacun dziewczyny. Chyba nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo Ani w tych trudnych chwilach pomagacie
Ja od siebie chcialabym Ani przekazac dobre slowo,by sie trzymala,choc w obliczu takiej tragedii na pewno jest to trudne....
[*]
I prosilabym na priva numer konta do Ani,chcialam wyslac cos po moim syneczku,ale widze ze Ani na razie nic nie brakuje,wiec uwazam ze pieniazki bardziej sie przydadza
Pozdrawiam Was dziewczyny,Aniu Ciebie sciskam najmocniej-badz dzielna i silna.
Mama Filipka
Ja od siebie chcialabym Ani przekazac dobre slowo,by sie trzymala,choc w obliczu takiej tragedii na pewno jest to trudne....
[*]
I prosilabym na priva numer konta do Ani,chcialam wyslac cos po moim syneczku,ale widze ze Ani na razie nic nie brakuje,wiec uwazam ze pieniazki bardziej sie przydadza
Pozdrawiam Was dziewczyny,Aniu Ciebie sciskam najmocniej-badz dzielna i silna.
Mama Filipka
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Witam się
Piękny wynik na naszym pudełku
Anihira, zdaje się, że na liście wszystkich rzeczy dla Ani jest mata do zabawy, ale musiałabyś jeszcze dokładnie dopytać polusi.
Kasiullka, nr konta na pw tez wyśle Ci polusia, jak tylko tu zajrzy
Pozdrawiam
Piękny wynik na naszym pudełku
Anihira, zdaje się, że na liście wszystkich rzeczy dla Ani jest mata do zabawy, ale musiałabyś jeszcze dokładnie dopytać polusi.
Kasiullka, nr konta na pw tez wyśle Ci polusia, jak tylko tu zajrzy
Pozdrawiam
reklama
frotka 74
Fanka BB :)
WitajcieTa mata na liscie to ja mam wysłać z wóżkiem głębokim , przewijakiem i rożkiem.Nasza mata jest po trójce dzieci, nie firmowa taka sobie, podniszczona ale wyprana.Może jak masz nowszą to będzie lepsza dla Adasia.Zaraz poszukam jakieś zdjęcie.
Aniu to ten wózek.
Wózek
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Aniu to ten wózek.
Wózek
Ostatnia edycja: