reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

z tymi ciuchami po porodzie to poczekajmy do po porodzie, Ania teraz potrzebuje magnez i witaminy,
wszystko co potrzebujemy ja uzupełniam na bieżąco

potrzebne buty na zimę dla Ani, rozmawiałam z nią teraz na ten temat, rozmiar 40

Ostatnia edycja:
reklama
Przeczytalam wszystko i szok!
ale po cichu siedzialam i czekalam az ktos taki sie natrafi jak misskitten .
nie zmaierzam komentowac wypowiedzi zadnej misskitten ale jestem tego zdania ze jezeli nie spodobalo jej sie cos co ktoras z nas napisala m.in. na pewno chodzilo jej o mnie bo wspomniala o zmiennym IP powinna to tym osobom napisac na PW co mysli i dac do myslenia a nie zasmiecac watek dla dziewczyny ktora naprawde potrzebuje pomocy.
napisala to bardzo ogólnie a przeciez jest nas tu tyle ze mogła urazic inne dziewczyny.

a ja musze skomentowac jeszcze tylko jedno stwierdzenie....:wściekła/y:
Bo brzmiało to tak jakbyście uważały, że praca z serduszkiem powinna dostać pierwsze miejsce, chociaż jest wiele prac, które bezdyskusyjnie wygrywają chociażby walorami estetycznymi i kompozycją.
jezeli ta wlasnie praca z serduszkiem zdobedzie najwiecej glosow to tak uwazam ze powinna ta wlasnie praca wygrac, po to tez te glosy sie oddaje ze najwieksza ilosc zwycieza.... Koniec kropka

pozatym wlasnie sprawdzalam i mamy duzza przewage przewage :tak: o cale 2000 glosow

z tymi ciuchami po porodzie to poczekajmy do po porodzie, Ania teraz potrzebuje magnez i witaminy,
wszystko co potrzebujemy ja uzupełniam na bieżąco

potrzebne buty na zimę dla Ani, rozmawiałam z nią teraz na ten temat, rozmiar 40

Polusia ja mam kilka par 40 nieużywanych bo dostałam kiedyś od znajomego cały worek nowych butów i nawet połowy nie noszę

Z butami niestety nie pomogę, bo nie posiadam :no:

Głosiki na pudełko oddaję.. i mam do was pytanie, bo za nim przeczytałam, że głosuje się tylko raz, wcisnęłam głosuję drugi raz, żeby sprawdzić co się stanie... mam nadzieję, że nie popsułam nic w głosowaniu...

A praca z serduszkiem jest naprawdę piękna i wygra, bo jest najlepsza :-)

Polusia ja mam kilka par 40 nieużywanych bo dostałam kiedyś od znajomego cały worek nowych butów i nawet połowy nie noszę
kochana a mogłabyś przesłać Ani ?

magnez nadal potrzebny,resztę dopisuje na bierzącą

Ania prosi aby nie wysyłać ubranek dla małego ma do rozmiaru 80 i ciążowe dla niej

kochana a mogłabyś przesłać Ani ?

magnez nadal potrzebny,resztę dopisuje na bierzącą

Ania prosi aby nie wysyłać ubranek dla małego ma do rozmiaru 80 i ciążowe dla niej

Pewnie że tak.W końcu maż się ucieszy że nie zajmują tyle miejsca.
Wybieram się na dniach na zakupy więc wpadnę do apteki i dokupię do paczki też magnez.

reklama
Nie było mnie jakiś czas i nie zdążyłam wysłać butków. Mam cieplutkie zimowe rozmiar na noworodka 2 pary prawie nienoszone. To wysyłać czy nie, Polusia zapytaj Ani czy ma buciki, zwykle noworodkowi się nie zakłada, ale zimą jednak trzeba

Do góry