reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

z tymi ciuchami po porodzie to poczekajmy do po porodzie, Ania teraz potrzebuje magnez i witaminy,
wszystko co potrzebujemy ja uzupełniam na bieżąco

potrzebne buty na zimę dla Ani, rozmawiałam z nią teraz na ten temat, rozmiar 40

Ostatnia edycja:
reklama
Przeczytalam wszystko i szok!
ale po cichu siedzialam i czekalam az ktos taki sie natrafi jak misskitten .
nie zmaierzam komentowac wypowiedzi zadnej misskitten ale jestem tego zdania ze jezeli nie spodobalo jej sie cos co ktoras z nas napisala m.in. na pewno chodzilo jej o mnie bo wspomniala o zmiennym IP powinna to tym osobom napisac na PW co mysli i dac do myslenia a nie zasmiecac watek dla dziewczyny ktora naprawde potrzebuje pomocy.
napisala to bardzo ogólnie a przeciez jest nas tu tyle ze mogła urazic inne dziewczyny.

a ja musze skomentowac jeszcze tylko jedno stwierdzenie....:wściekła/y:
Bo brzmiało to tak jakbyście uważały, że praca z serduszkiem powinna dostać pierwsze miejsce, chociaż jest wiele prac, które bezdyskusyjnie wygrywają chociażby walorami estetycznymi i kompozycją.
jezeli ta wlasnie praca z serduszkiem zdobedzie najwiecej glosow to tak uwazam ze powinna ta wlasnie praca wygrac, po to tez te glosy sie oddaje ze najwieksza ilosc zwycieza.... Koniec kropka

pozatym wlasnie sprawdzalam i mamy duzza przewage przewage :tak: o cale 2000 glosow

z tymi ciuchami po porodzie to poczekajmy do po porodzie, Ania teraz potrzebuje magnez i witaminy,
wszystko co potrzebujemy ja uzupełniam na bieżąco

potrzebne buty na zimę dla Ani, rozmawiałam z nią teraz na ten temat, rozmiar 40

Polusia ja mam kilka par 40 nieużywanych bo dostałam kiedyś od znajomego cały worek nowych butów i nawet połowy nie noszę

Z butami niestety nie pomogę, bo nie posiadam :no:

Głosiki na pudełko oddaję.. i mam do was pytanie, bo za nim przeczytałam, że głosuje się tylko raz, wcisnęłam głosuję drugi raz, żeby sprawdzić co się stanie... mam nadzieję, że nie popsułam nic w głosowaniu...

A praca z serduszkiem jest naprawdę piękna i wygra, bo jest najlepsza :-)

Polusia ja mam kilka par 40 nieużywanych bo dostałam kiedyś od znajomego cały worek nowych butów i nawet połowy nie noszę
kochana a mogłabyś przesłać Ani ?

magnez nadal potrzebny,resztę dopisuje na bierzącą

Ania prosi aby nie wysyłać ubranek dla małego ma do rozmiaru 80 i ciążowe dla niej

kochana a mogłabyś przesłać Ani ?

magnez nadal potrzebny,resztę dopisuje na bierzącą

Ania prosi aby nie wysyłać ubranek dla małego ma do rozmiaru 80 i ciążowe dla niej

Pewnie że tak.W końcu maż się ucieszy że nie zajmują tyle miejsca.
Wybieram się na dniach na zakupy więc wpadnę do apteki i dokupię do paczki też magnez.

reklama
Nie było mnie jakiś czas i nie zdążyłam wysłać butków. Mam cieplutkie zimowe rozmiar na noworodka 2 pary prawie nienoszone. To wysyłać czy nie, Polusia zapytaj Ani czy ma buciki, zwykle noworodkowi się nie zakłada, ale zimą jednak trzeba

Do góry