reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
Polusiu, zaraz prześlę Ci na priva informacje dla Ani.

Edit:
masz zablokowaną pw:(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny i ja się dołączam tylko poproszę na pw jakieś namiary na Anię :-) wyślę trochę większych ciuszków dla małego 74 i ciuszki dla Ani (takie normalne) tylko rozmiar muszę znać :-)

dziewuszki kopiuję adres Ani:
Anna Kwiatkowska
B. Chrobrego 3d/3
58-160 Świebodzice
woj. dolnośląskie
Ania jest wzrostu 175 cm

FraniowaMama wiadomość do Ani wysłałam

Rozmawiałam dziś znowu z Anią, bedziemy starały sie rozmawiać co wieczór:) nowinki:
Ania jutro idzie do psychologa, mama ją zarejestrowała i jutro wizyta.

któraś z dziewczyn pytała o numer konta bankowego: Ania nie ma ale ma jej mama i jutro postara sie podać numer.

co do wózka to dla Ani wszystko jedno który wyślemy, byleby mogła wozić w nim Adasia.

ubrania ciążowe: Ania waży obecnie 82 kg i ciągle rośnie:)
agapa Ania prosi jeżeli możesz to ona chętna na pracę tylko mijacie się na gg, więc jeżeli możesz to napisz albo do Ani :limonka75@onet.eu lub do mnie na pw a ja podeśle do Ani.

jeszcze nie może się zebrać aby iść do mopsu, nic nie robi na razie tylko płacze i śpi. jest jej ciężko bardzo.

zus nie wypłacił jej jeszcze chorobowego.

tyle po naszej dzisiejszej rozmowie, jutro też będziemy rozmawiać więc napiszę co nowego u Ani słychać.

dziewczyny jeżeli któraś wyśle paczkę to piszcie tłustym drukiem co już zostało wysłane. nie będziemy się dublować np. z wózkami lub laktatorami :)

Ostatnia edycja:
16.08. wysłałam paczkę....załączam fotkę z zawartością paczki (wszystko nowe, zapakowane, póki co tylko tyle...)

- pled polarowy
- kąpielowe okrycie niemowlęce frotte
- szczotka + grzebyk do włosów
- chusteczki dla niemowląt
- 2 smoczki
- delikatny krem pielęgnacyjny Nivea
- puder łagodzący Nivea

100_7071.jpg

Dziewczyny właśnie zapakowałam paczkę dla Ani i Dziubaska. Body, pajace, półśpiochy, śpiochy parę par cieplejszych spodenek, skarpetki rajtuzy, bluzeczki z krótkim rękawem i parę zabawek. Wszystko w rozmiarze od 0 do 18 miesięcy. Mam nadzieję że sie przyda.Pogadam jesdzcze z siostrą może i ona coś dorzuci. Acha i spodnie ciążowe dla Ani

reklama
Dziewczyny kopiuję, zeby było na widoku
ANIA MASZ JUZ:
-LAKTATOR,
-UBRANKA W ROZNYCH ROZMIARACH
-UBRANIA CIĄŻOWE
-kocyk polarowy
-krem pielęgnacyjmy
-puder lagodzący
-szczoteczka z grzebykiem do wlosków
-chusteczki
-2 smoczki
-kąpielowe okrycie frotte
-OCHRANIACHE NA LOZECZKO
-CHUSTECZKI NAWILZONE
-PROSZEK DO PRANIA DZIECIECYCH UBRANEK
-FOTELIK SAMOCHODOWY
-KOSMETYKI DLA MALUTKIEGO
-KOSMETYKI DLA CIEBIE
-4 BUTELKI + 1 SZKLANA
-WITAMINY DLA MALEGO
-POSCIEL
-TERMOMETR DO WANIENKI
-WÓZEK SPACERÓWKE(?)
-10 PIELUCH TETROWYCH
-HERBATKI ZIOLOWE DLA ADASIA
- HERBATKE DLA CIEBIE NA LAKTACJE
-PREPARAT NA KOLKI GDYBY MALY MIAL
-KILKA PIELUCH W ROZMIARZE 2
-KOCYK
-WKLADKI LAKTACYJNE
-WOZEK GLĘBOKI
-PRZEWIJAK
-KOMBINEZON
-WANIENKE
-PODGRZEWACZ
-BIUSTONOSZE DO KARMIENIA
-SŁOICZKI Z JEDZONKIEM
-NOSIDŁO
- PODKŁADY POPORODOWE
-MAJTKI POPORODOWE 6 SZT
-TANTUM ROSA
-PŁYN DO HIGIENY INTYMNEJ PO PORODZIE
-ZABAWKI DLA ADASIA
-SZLAFROK
-NOŻYCZKI DO PAZNOKCI DLA ADASIA
-ASPIRATOR DO NOSKA
-PAMPERY ROZMIAR 3
-ROŻEK
-MATA DO ZABAWY
KOMBINEZON NA ZIMĘ

DZIEWCZYNY POTRZEBUJEMY JESZCZE:

LÓŻECZKO
MATERAC DO ŁÓŻECZKA
KLAPKI DO PORODU
POŚCIEL ALE NIE TO OBLECZKI TYLKO TO CO W ŚRODKU MAMY :)
KOMPLET POŚCIELI DLA ADASIA

RZECZY KTÓRYCH NIGDY ZA WIELE:
-PAMPERSY RÓŻNE ROZMIARY
-UBRANKA DLA ADASIA RÓŻNE ROZMIARY
-KOSMETYKI DLA ADASIA

postaram się na bieżąco uzupełniać listę.

Ostatnia edycja:
Do góry