reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

i co u Ani? Obserwowałam ten wątek dośc długo, na NK też wrzuciłam zdjęcie z pudełka (kiedyś). Ciekawi mnie jak się obie czują i czego jeszcze potrzeba?

reklama
kochane na obecną chwilę czekamy aż się urodzi dzidziuś. potem zrobię listę co bedzie im potrzebne ponieważ na razie mają prawie wszystko co niezbędne :)

witam.tez chcialabym jakos pomoc Ani.wiem ze mieszkam daleko ale to nie jest przeszkoda:)wczoraj opowiedzialam historie Ani moim znajomym i tez chca jakos pomoc.Trzymam kciuki za udane rozwiazanie:)

frotka jesteś genialna :) może rzeczywiście jakieś ozdoby typu rameczki na zdjęcia, takie bibelotki świąteczne też oczywiście :)

Witajcie:)
Możemy znów troszkę pomóc naszej Ani klikaniem:) W konkursie na stronie happytv.pl wstawiłam zdjęcie, na które można oddawać głosy. Do wygrania 500zł+pileuszki happy i kosmetyki dla mamy:) Konkurs trwa do 10 stycznia a glosować można co 5 godzin, czyli kilka razy dziennie. Link do zdjęcia: Alexander Żygadło - Konkurs fotograficzny dla rodziców na happytv.pl
Głosujemy i podajemy dalej:)

reklama
Do góry