reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

Polusiu, a może jeśli to by miały byc jakieś ciężkie produkty (mąka, cukier, puszki z gotowym makiem itp), to..przesyłka się nie opłaca. Poczta weźmie więcej niż wartość paczki. Może na takie ciężkie produkty lepiej by było przelać ci kilka groszy - bo nie wiem czy Ty byś to Ani zawiozła? Co? Jak sadzisz?

reklama
polusiu a co jeszcze potrzeba Ani ?
my niestety finansowo w dołku jestśmy ale mam córeczke moze jakies ciuszki ??
moja Nicolka skonczy roczek 28 grudnia moge podesłac kilka rzeczy dla dzidziusia na pózniejszy wiek np. na lato
potrzeba jeszcze ciuszki ??

Witam was dziewczyny.
Od dawna czytam to forum, lecz dopiero teraz postanowiłam się zalogować.
Widzę, że na forum padł pomysł stworzenia paczki swiątecznej dla Ani.
W związku z tym nie wiem czy slyszałyście o projekcie szlachetnej paczki.??
Na stronie www.szlachetnapaczka.pl mozna stworzyć profil rodziny, do której miała by trafić świąteczna paczka.
Na tym profilu podaje się podstawowe informacje o osobie i wypisuje potrzebne jej rzeczy.
Osoby chcące pomóc, wchodzą na owa stronę i wybierają osobę której chcą stworzyć paczkę.
Może dla ani też można by coś takiego zrobić???

pchełka ubranka jak najbardziej :) tylko takie już w rozmiarze od 74 w górę, i oczywiście na lato dla półroczniaka :)

bertus pomysł bardzo fajny:) chyba tak zrobię że zaloguję się i stworzę profil Ani i jej rodziny. miejmy nadzieję że ktoś się znajdzie i pomoże :)

a teraz dziewczynki wielka niespodzianka: mebelki jakie wygrałyśmy są już u Ani i wyglądają tak:

a i jeszcze jedno zapomniałam : Ania jest już gotowa do porodu, dziecko zresztą też - więc teraz tylko czekamy na wielki dzień:):)

Ania bardzo dziękuję tym którzy teraz w ostatnich dniach wysłali jej paczki, kochani buziaki *)*)*)

kochane teraz czekamy na godzinę zero :)
na obecną chwilę Ania czuje się dobrze , nawet dziś robiła usg i wagowo nasz maluszek waży 2500, wszystkie badania do porodu wyszły prawidłowo.
a i podpytam jeszcze czy aby zaopatrzyłyśmy Anię we wszystko co potrzeba i czy coś brakuję

reklama
Polusia daj znac co potrzeba jeszcze Ani.Moze ja moglabym jeszcze w czyms pomoc.Moze mnie bedzie latwiej cos podeslac stad. Wiem ze wy juz sporo zebralyscie ale moze jeszcze czegos brakuje,jak nie to moze potem jeszcze w miare uplywu czasu Jak Karolinka bedzie juz na swiecie

Do góry