reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

Aniu gratuluję, niech malutka rośnie zdrowo.:-)

Też wczoraj pomyślałam czy to nie czas na Was i proszę jest już z Tobą Karolinka.
:tak:

reklama
Dopiero teraz weszłam na ten wątek (nie znam w 100% sytuacji, ale po przeczytaniu całego wątku w miarę sie orientuję co i jak: no i oczywiście współczuję z całego serca!) - a szkoda, bo miałam tyyyyle rzeczy do oddania w potrzebujące ręce.. Niestety chwilowo mamy pewne problemy finansowe, więc pieniążków przelać nie mogę, za to wyślę paczkę.. Proszę tylko może o sprecyzowanie co najbardziej by sie Ani przydało? [swoja drogą czy kiedystam podany nr telefonu jest nadal aktualny? chętnie bym sie jakoś z Nią skontaktowała..] Na pewno jestem w stanie wysłać trochę zabawek - z ubrankami troche gorzej, bo mam Synka.. No i kosmetyki. Może jeszcze jakieś ubrania dla Ani by się przydały (jaki rozmiar?) - niestety nie żadne cuda, ponieważ ledwo co wyprzedałam się z wszystkich ubrań których nie używałam?
No i już z innej beczki - jestem lekarzem, więc w miarę swoich mozliwości (mam ten komfort, że mimo, że ja nie zajmuję się zawodowo dziećmi, a moja wiedza z pediatrii pochodzi tylko z czasów studiów i wychowywania mojego Stasia moi Rodzice są oboje lekarzami dziecięcymi, więc zawsze mogę się z Nimi skonsultować :-)) mogę postarać się rozwiać jakieś wątpliwości, które przy opiece nad Maluszkiem zawsze sie pojawiają.
No i gratulacje dla młodej Mamusi i Jej Córeńki!

Ostatnia edycja:
witajcie w Nowym Roku :)
kochane Ania i Karolinka są już w domku, dziewczynki mają się dobrze :)
Ania załatwia już sprawy sądowe. była złożyć wniosek do sądu o ojcostwo, poprosiła o zwolnienie z opłat, była już w USC a teraz będzie pędziła do MOPS-u. zuch dziewczyna :)
teraz niestety nie mamy już tak dużego kontaktu jak przedtem ale nadal jesteśmy w kontakcie.
ja teraz robię im paczkę w której wysyłam kombinezon dla malutkiej - bo nie miała, pampersy i kosmetyki dla malutkiej. zapytam ją o ciuszki dla małej i dla siebie bo wiadomo po porodzie się chudnie a Ona już zgubiła 8 kg. dam Wam wszystkim znać jak porozmawiam z nimi co potrzeba to może pomożecie :):):)

Faktycznie zuch dziewczyna:)
Polusiu a grzechotki dla małej? Mam po Franiu też takie "sprężyny" z weluru z zabawkami do zawieszania na bokach łóżeczka..wiesz o co mi chodzi?:)
Daj znać czy coś z tych rzeczy się przyda Karolci:)

reklama
Franiowa myślę że się przydadzą :) śmiało możesz wysyłać :)

ja wyślę jeszcze mleko Nan - Ania mówiła mi że takie Karolinka jadła w szpitalu i nic malutkiej nie było a zjadała ze smakiem :)

Do góry