reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

Aniu gratuluję, niech malutka rośnie zdrowo.:-)

Też wczoraj pomyślałam czy to nie czas na Was i proszę jest już z Tobą Karolinka.
:tak:

reklama
Dopiero teraz weszłam na ten wątek (nie znam w 100% sytuacji, ale po przeczytaniu całego wątku w miarę sie orientuję co i jak: no i oczywiście współczuję z całego serca!) - a szkoda, bo miałam tyyyyle rzeczy do oddania w potrzebujące ręce.. Niestety chwilowo mamy pewne problemy finansowe, więc pieniążków przelać nie mogę, za to wyślę paczkę.. Proszę tylko może o sprecyzowanie co najbardziej by sie Ani przydało? [swoja drogą czy kiedystam podany nr telefonu jest nadal aktualny? chętnie bym sie jakoś z Nią skontaktowała..] Na pewno jestem w stanie wysłać trochę zabawek - z ubrankami troche gorzej, bo mam Synka.. No i kosmetyki. Może jeszcze jakieś ubrania dla Ani by się przydały (jaki rozmiar?) - niestety nie żadne cuda, ponieważ ledwo co wyprzedałam się z wszystkich ubrań których nie używałam?
No i już z innej beczki - jestem lekarzem, więc w miarę swoich mozliwości (mam ten komfort, że mimo, że ja nie zajmuję się zawodowo dziećmi, a moja wiedza z pediatrii pochodzi tylko z czasów studiów i wychowywania mojego Stasia moi Rodzice są oboje lekarzami dziecięcymi, więc zawsze mogę się z Nimi skonsultować :-)) mogę postarać się rozwiać jakieś wątpliwości, które przy opiece nad Maluszkiem zawsze sie pojawiają.
No i gratulacje dla młodej Mamusi i Jej Córeńki!

Ostatnia edycja:
witajcie w Nowym Roku :)
kochane Ania i Karolinka są już w domku, dziewczynki mają się dobrze :)
Ania załatwia już sprawy sądowe. była złożyć wniosek do sądu o ojcostwo, poprosiła o zwolnienie z opłat, była już w USC a teraz będzie pędziła do MOPS-u. zuch dziewczyna :)
teraz niestety nie mamy już tak dużego kontaktu jak przedtem ale nadal jesteśmy w kontakcie.
ja teraz robię im paczkę w której wysyłam kombinezon dla malutkiej - bo nie miała, pampersy i kosmetyki dla malutkiej. zapytam ją o ciuszki dla małej i dla siebie bo wiadomo po porodzie się chudnie a Ona już zgubiła 8 kg. dam Wam wszystkim znać jak porozmawiam z nimi co potrzeba to może pomożecie :):):)

Faktycznie zuch dziewczyna:)
Polusiu a grzechotki dla małej? Mam po Franiu też takie "sprężyny" z weluru z zabawkami do zawieszania na bokach łóżeczka..wiesz o co mi chodzi?:)
Daj znać czy coś z tych rzeczy się przyda Karolci:)

reklama
Franiowa myślę że się przydadzą :) śmiało możesz wysyłać :)

ja wyślę jeszcze mleko Nan - Ania mówiła mi że takie Karolinka jadła w szpitalu i nic malutkiej nie było a zjadała ze smakiem :)

Do góry