reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Zalogowana x 3
Zalogowana i pozwoliłam sobie na cytat KasiiAlex na naszym wątku Marcówek- mam nadzieje ze nie masz mi tego za złe
buźka
tu link do mojego apelu jakby ktos chcial sprawdzic
https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2011-f362/marcoweczki-2011-a-41349/index976.html#post6169651
buźka
tu link do mojego apelu jakby ktos chcial sprawdzic
https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2011-f362/marcoweczki-2011-a-41349/index976.html#post6169651
monikasia
Fanka BB :)
Kuuurcze, bo ja juz nie kumam...cos nie tak zemna...Ja sie zarejestrowalam juz pare dni temu i teraz co - mam sie logowac codziennie i to nabija "punkty" czy mylimy pojecia?
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Nie kochana Zalogowałaś się i to wystarczy
monikasia
Fanka BB :)
Ok, dziekuje
[FONT="]Witam,[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Meble Vox przyłącza się do pomocy Pani Ani![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Wszystkie zamówienia w sklepie internetowym www.meble.vox.pl www.baby.vox.pl i www.ma-ma-ma.pl z okresu 1.11 – 15.12 , z hasłem "baby" wpisanym w polu kodu rabatowego, na kwotę min. 300zł, biorą udział w akcji pomocy dla Pani Ani, w której 10zł z każdego zamówienia spełniającego powyższe warunki zostanie przelane na konto Pani Ani.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]To gorący okres zakupów w naszych sklepach, zwłaszcza jeśli chodzi o artykuły dekoracyjne kupowane na prezenty gwiazdkowe. [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Proszę to wykorzystać![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Proponuję, również wykorzystać portale informacyjne, które mogą opublikować Wasz reportaż opisujący akcję z www.twojepudelko.pl i podpiąć tę akcję jako kontynuacje pomocy. [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Może uda się Paniom skontaktować z właścicielem portalu Babyboom, aby wykorzystać miejsce reklamowe, stworzyć banery... może uda się Paniom pójść szerzej, poza jeden portal.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Wiemy, że nasi klienci chętnie kupują w sklepie www.meble.vox.pl , zwłaszcza w okresie przedświątecznym. Waszym zadaniem jest to, aby kupowali z hasłem "baby".[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Pozdrawiam
[/FONT]
Maciej Syroczyński
www.meble.vox.pl
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Meble Vox przyłącza się do pomocy Pani Ani![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Wszystkie zamówienia w sklepie internetowym www.meble.vox.pl www.baby.vox.pl i www.ma-ma-ma.pl z okresu 1.11 – 15.12 , z hasłem "baby" wpisanym w polu kodu rabatowego, na kwotę min. 300zł, biorą udział w akcji pomocy dla Pani Ani, w której 10zł z każdego zamówienia spełniającego powyższe warunki zostanie przelane na konto Pani Ani.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]To gorący okres zakupów w naszych sklepach, zwłaszcza jeśli chodzi o artykuły dekoracyjne kupowane na prezenty gwiazdkowe. [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Proszę to wykorzystać![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Proponuję, również wykorzystać portale informacyjne, które mogą opublikować Wasz reportaż opisujący akcję z www.twojepudelko.pl i podpiąć tę akcję jako kontynuacje pomocy. [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Może uda się Paniom skontaktować z właścicielem portalu Babyboom, aby wykorzystać miejsce reklamowe, stworzyć banery... może uda się Paniom pójść szerzej, poza jeden portal.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Wiemy, że nasi klienci chętnie kupują w sklepie www.meble.vox.pl , zwłaszcza w okresie przedświątecznym. Waszym zadaniem jest to, aby kupowali z hasłem "baby".[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Pozdrawiam
[/FONT]
Maciej Syroczyński
www.meble.vox.pl
z ciążą jest wszystko jak najlepiej
Ania pomalowała pokój na kawa z mlekiem teraz pierze i prasuję ubranka dla małej.
na dzień dzisiejszy pomoc rzeczowa jest nie potrzebna ponieważ czekamy na wyskok małej z brzusia potem ruszymy znowu.
teraz jest wielka prośba promujmy to co nam napisał Vox
Ania pomalowała pokój na kawa z mlekiem teraz pierze i prasuję ubranka dla małej.
na dzień dzisiejszy pomoc rzeczowa jest nie potrzebna ponieważ czekamy na wyskok małej z brzusia potem ruszymy znowu.
teraz jest wielka prośba promujmy to co nam napisał Vox
reklama
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Forum Babyboom i Meble VOX razem pomagają potrzebującym. - Gazeta Wirtualna
Zapraszam do przeczytania i podawania dalej
Zapraszam do przeczytania i podawania dalej