reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
[FONT=&quot]Witam,[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Meble Vox przyłącza się do pomocy Pani Ani![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Wszystkie zamówienia w sklepie internetowym www.meble.vox.pl www.baby.vox.pl i www.ma-ma-ma.pl z okresu 1.11 – 15.12 , z hasłem "baby" wpisanym w polu kodu rabatowego, na kwotę min. 300zł, biorą udział w akcji pomocy dla Pani Ani, w której 10zł z każdego zamówienia spełniającego powyższe warunki zostanie przelane na konto Pani Ani.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]To gorący okres zakupów w naszych sklepach, zwłaszcza jeśli chodzi o artykuły dekoracyjne kupowane na prezenty gwiazdkowe. [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Proszę to wykorzystać![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Proponuję, również wykorzystać portale informacyjne, które mogą opublikować Wasz reportaż opisujący akcję z www.twojepudelko.pl i podpiąć tę akcję jako kontynuacje pomocy. [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Może uda się Paniom skontaktować z właścicielem portalu Babyboom, aby wykorzystać miejsce reklamowe, stworzyć banery... może uda się Paniom pójść szerzej, poza jeden portal.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Wiemy, że nasi klienci chętnie kupują w sklepie www.meble.vox.pl , zwłaszcza w okresie przedświątecznym. Waszym zadaniem jest to, aby kupowali z hasłem "baby".[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Pozdrawiam
[/FONT]

Maciej Syroczyński
www.meble.vox.pl

Nie bardzo mam czas niestety na śledzenie całego wątku, dawno mnie tu nie było...co słychać u Ani? Jak przebiega ciąża? Czy nadal jest potrzebna pomoc rzeczowa?

z ciążą jest wszystko jak najlepiej :)
Ania pomalowała pokój na kawa z mlekiem :) teraz pierze i prasuję ubranka dla małej.
na dzień dzisiejszy pomoc rzeczowa jest nie potrzebna ponieważ czekamy na wyskok małej z brzusia :) potem ruszymy znowu.
teraz jest wielka prośba promujmy to co nam napisał Vox

reklama
Do góry