reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
[FONT=&quot]Witam,[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Meble Vox przyłącza się do pomocy Pani Ani![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Wszystkie zamówienia w sklepie internetowym www.meble.vox.pl www.baby.vox.pl i www.ma-ma-ma.pl z okresu 1.11 – 15.12 , z hasłem "baby" wpisanym w polu kodu rabatowego, na kwotę min. 300zł, biorą udział w akcji pomocy dla Pani Ani, w której 10zł z każdego zamówienia spełniającego powyższe warunki zostanie przelane na konto Pani Ani.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]To gorący okres zakupów w naszych sklepach, zwłaszcza jeśli chodzi o artykuły dekoracyjne kupowane na prezenty gwiazdkowe. [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Proszę to wykorzystać![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Proponuję, również wykorzystać portale informacyjne, które mogą opublikować Wasz reportaż opisujący akcję z www.twojepudelko.pl i podpiąć tę akcję jako kontynuacje pomocy. [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Może uda się Paniom skontaktować z właścicielem portalu Babyboom, aby wykorzystać miejsce reklamowe, stworzyć banery... może uda się Paniom pójść szerzej, poza jeden portal.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Wiemy, że nasi klienci chętnie kupują w sklepie www.meble.vox.pl , zwłaszcza w okresie przedświątecznym. Waszym zadaniem jest to, aby kupowali z hasłem "baby".[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Pozdrawiam
[/FONT]

Maciej Syroczyński
www.meble.vox.pl

Nie bardzo mam czas niestety na śledzenie całego wątku, dawno mnie tu nie było...co słychać u Ani? Jak przebiega ciąża? Czy nadal jest potrzebna pomoc rzeczowa?

z ciążą jest wszystko jak najlepiej :)
Ania pomalowała pokój na kawa z mlekiem :) teraz pierze i prasuję ubranka dla małej.
na dzień dzisiejszy pomoc rzeczowa jest nie potrzebna ponieważ czekamy na wyskok małej z brzusia :) potem ruszymy znowu.
teraz jest wielka prośba promujmy to co nam napisał Vox

reklama
Do góry