reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

No w końcu dotarłam i tutaj.
Cieszę się, ze Ana już w domku, co do płci-okaze się jak się na świecie pokaże :)
No i oby tylko do końca już nic się nei działo, poza skurczami i rozwarciem oczywiście.
Apteka-mhm-sama byłam tam ostatnio kilka razy i ręce opadają.

reklama
chwilę nie zaglądałam na wątek bo i u nas nieco sie pokomplikowało ale
paczka wczoraj do Ani wysłana a w niej:
pampersy raz.3
chusteczki nawilżane 2 op.
patyczki do uszu
płatki kosmetyczne dla niemoląt
wkładki laktacyjne
oliwka na dobranoc Johnson's
Magnez +B6 2 op
maść Bepanthen
chyba nic nie pominęłam :)

oczywiście klikamy codziennie

dziewczynki a ja dziś się spotkałam z naszą Anulką i przesyłam Wam wielkie buziaki *) Ania dziękuję bardzo za wszystko :) jest super dziewczyną, tylko za co los ją tak pokarał ? ale wspólnymi siłami pokonamy wszystko :)

ojejku.. nie zgaaldalam tu przez kilka dni ale klikam codziennie i jaka niespodzianka... Nie Adas a Adasia:) hihi niesamowite:)

witajcie dziewczyny:)
wzruszyłam się ogromnie Waszą reakcją na nieszczęście Ani. Napiszcie czego brakuje Ani, chętnie pomogę. Sama jestem mamą Beniaminka (31.12.2009) i mam wiele pięknych rzeczy po Synku, w stanie idealnym. Jeśli będzie chłopczyk chętnie prześlę Ani. A i oczywiście klikam:)

Doczytałam, że Adaś okazał się Adasią :-D A to niespodziewajka! To Adasia będzie miała chłopczykowy kocyk, wysłany gruuuuuubo wcześniej :zawstydzona/y:

Aniu, jestem z Tobą cały czas*

będziemy miały Karolinkę :) a ubranka się wykorzysta na początku a później jak się urodzi dziewczynka to będziemy wysyłać rzeczy na dziewczynkę

reklama
Ania jest szczęśliwa :) powiem Wam że po tej naszym dwu dniowym spotkaniu zadowolona chyba. jeden dzień spędziłyśmy cały razem: byliśmy w zoo, na starówce i na obiadku pysznym w takiej świetnej restauracji co jest w teatrze lalek:) wystrój jak w teatrze dla dzieci, wieczorkiem odwiozłam ją do domu za pomocą mojego M :)
teraz mam tylko nadzieję że przyjmie moje zaproszenie do mnie na 2 tygodnie, to zwiedzimy sobie jak Ania oczywiście da radę Kraków i okolice. mam też na telefon swojego lekarza gin więc Ania będzie miała też pomoc medyczną w razie potrzeby :)

Do góry