reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

No w końcu dotarłam i tutaj.
Cieszę się, ze Ana już w domku, co do płci-okaze się jak się na świecie pokaże :)
No i oby tylko do końca już nic się nei działo, poza skurczami i rozwarciem oczywiście.
Apteka-mhm-sama byłam tam ostatnio kilka razy i ręce opadają.

reklama
chwilę nie zaglądałam na wątek bo i u nas nieco sie pokomplikowało ale
paczka wczoraj do Ani wysłana a w niej:
pampersy raz.3
chusteczki nawilżane 2 op.
patyczki do uszu
płatki kosmetyczne dla niemoląt
wkładki laktacyjne
oliwka na dobranoc Johnson's
Magnez +B6 2 op
maść Bepanthen
chyba nic nie pominęłam :)

oczywiście klikamy codziennie

dziewczynki a ja dziś się spotkałam z naszą Anulką i przesyłam Wam wielkie buziaki *) Ania dziękuję bardzo za wszystko :) jest super dziewczyną, tylko za co los ją tak pokarał ? ale wspólnymi siłami pokonamy wszystko :)

ojejku.. nie zgaaldalam tu przez kilka dni ale klikam codziennie i jaka niespodzianka... Nie Adas a Adasia:) hihi niesamowite:)

witajcie dziewczyny:)
wzruszyłam się ogromnie Waszą reakcją na nieszczęście Ani. Napiszcie czego brakuje Ani, chętnie pomogę. Sama jestem mamą Beniaminka (31.12.2009) i mam wiele pięknych rzeczy po Synku, w stanie idealnym. Jeśli będzie chłopczyk chętnie prześlę Ani. A i oczywiście klikam:)

Doczytałam, że Adaś okazał się Adasią :-D A to niespodziewajka! To Adasia będzie miała chłopczykowy kocyk, wysłany gruuuuuubo wcześniej :zawstydzona/y:

Aniu, jestem z Tobą cały czas*

będziemy miały Karolinkę :) a ubranka się wykorzysta na początku a później jak się urodzi dziewczynka to będziemy wysyłać rzeczy na dziewczynkę

reklama
Ania jest szczęśliwa :) powiem Wam że po tej naszym dwu dniowym spotkaniu zadowolona chyba. jeden dzień spędziłyśmy cały razem: byliśmy w zoo, na starówce i na obiadku pysznym w takiej świetnej restauracji co jest w teatrze lalek:) wystrój jak w teatrze dla dzieci, wieczorkiem odwiozłam ją do domu za pomocą mojego M :)
teraz mam tylko nadzieję że przyjmie moje zaproszenie do mnie na 2 tygodnie, to zwiedzimy sobie jak Ania oczywiście da radę Kraków i okolice. mam też na telefon swojego lekarza gin więc Ania będzie miała też pomoc medyczną w razie potrzeby :)

Do góry