reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

A ja tak zapytam nieśmiało - Czy ktoś z was poznał Anię osobiście? Nie byłam tu od początku, wiec po prostu chciałabym wiedzieć:)

No i proszę powstrzymać się od przepychanek słownych, bo to przecież spokojne forum, a ten dział w szczególności:)

reklama
krupka -przyznam, ze to samo pytanie mi sie nasunelo jak zajrzalam tu po raz pierwszy. Jednak moje watpliwosci zostaly szybko rozwiane bo doczytalam, ze ktoras z dziewczyn juz poznala Anię, a polusia wkrótce ją odwiedzi :tak:

tak krupka, jedna z dziewczyn już ja odwiedziła, nie wiem dokładnie, która, ale na imię jej Gosia:) A polusia rozmawia z nią codziennie na gg:)

Edit: No i wiedziałam, że mój słodki fejs wszystko popsuje:) Brak mi walorów estetycznych:DDD

Ostatnia edycja:
Nie chodziło o głosowanie bo co do głosów to nie mam wątpliwości, jak również wy nie powinnyście mieć wątpliwości co do głosów "kibica" skoro jego głosów nie skasowano, ale o sprawiedliwe ocenianie przez jury prac w tym konkursie. Bo brzmiało to tak jakbyście uważały, że praca z serduszkiem powinna dostać pierwsze miejsce, chociaż jest wiele prac, które bezdyskusyjnie wygrywają chociażby walorami estetycznymi i kompozycją.
Nie znam Ani faktycznie, tak samo wy nie znacie tego chłopaka, który na zawsze dostanie kaleką. Łatwiej znaleźć pracę młodej matce (nawet samotnej) niż niepełnosprawnemu, którego z taką radością przeganiacie. Może rzeczywiście nie wszystkie popieracie ostre słowa w stosunku do chłopaka (a niektóre wręcz to skrytykowały co szanuję) ale było bardzo wiele postów o umieszczaniu informacji o Waszej akcji w kontekście walki z "kibicem" na fora skłóconych fanklubów piłkarskich. Pewnie nie raz widziałyście w tv jak kończyły się spotkania (nawet na ulicy) wrogich "szalików".
Jeśli chodzi o zmienne IP to organizator nie jest zbytnio w stanie zidentyfikować czy głosy były z jednego komputera. Nie wiem czy wypada się obnosić na forum publicznym obchodzeniem regulaminu.
Skoro nie chcecie komentować tego co napisałam (o czym każda z Was napisała w komentarzu :) ) to można już tę dyskusję urwać, chciałam tylko wnieść nieco refleksji. Kraj wolny, każdy może myśleć i pisać co chce.
Zawsze wśród osób chcących pomóc znajdzie się ten kto zasieje ziarno niepenwności.

Pytanie dlaczego?
Odpowiedzi nie znam.:no:
Piszesz ,że przeczytałaś wszystko -ok, ale czy przeczytałaś również odnośniki ,które wklejamy z info gdzie dawane są linki?:baffled::baffled:

Pisałam wyraźnie wcześniej,że kibice zbierają na szczytny cel (znam całą historię Rokickiego) i ja tego nie potępiam.:no:
Rozumiem ich doskonale.
Niestety wszystkim nie da się pomóc.

My walczymy o głosy dla niej , a oni dla niego.
Wejdź na stronę Legii i poczytaj jakie są głosy kibiców i jakie moje posty.
Może wtedy zrozumiesz.
Tam nie ma żadnej nagonki na ten klub :no:
Po prostu klikają i tyle.
pozwolę sobie wkleić 2 z postów z tamtego forum....
Mój post do kibiców brzmi tak:
Witajcie kibice Legii.
Jestem kibicem Legii odkąd pamiętam,kartę kibica też już posiadam:
l_klaszcze.gif
,ale jestem również mamą cudownej dwójki dzieci.

Udzielam się także na forum Baby Boom ,skąd prowadzona jest ta akcja dla Ani. TWOJE PUDEŁKO
Bardzo prosimy o wsparcie.
Nie chodzi nam o wyeliminowanie jakiegoś chłopaka kibica Wisły Kraków , bo zbiera głosy również na szczytny cel (Mariusza Rokickiego) ,ale o wsparcie naszej koleżanki Ani.
Wiemy,że tu na forum jest dużo osób ,które mogą zagłosować i dlatego do Was apelujemy.
Każda osoba może zagłosować 1 raz dziennie ,a to zawsze o 1 głos więcej.
A może właśnie wasze głosy spowodują,że wygramy konkurs i to dzięki Wam Ania dostanie pełną wyprawkę dla Adasia?

Pomyślcie o tym,przecież razem łatwiej.
Piszą również tu o nas .
e_ucieszony.gif

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/p...ia_158358.html

pozdrawiam
kibic(ka)
Mam nadzieję ,że spotkamy się na meczu
i_niedobry.gif
l_klaszcze.gif

Odpowiedź jednego z kibiców tak:

Trochę smutne, że pomagając jednej osobie odbieramy innej ale cóż... życie. (jeśli oczywiście info o Mariuszu Rokickim jest prawdziwe).

To teraz powiedz cóż tu jest takiego strasznego napisane co Tobą tak wstrząsnęło?
Nie zawsze człowiek wychodzi do człowieka z brzytwą -czasami trzeba z otwartym sercem.:tak:;-):-):-)

A ja tak zapytam nieśmiało - Czy ktoś z was poznał Anię osobiście? Nie byłam tu od początku, wiec po prostu chciałabym wiedzieć:)

No i proszę powstrzymać się od przepychanek słownych, bo to przecież spokojne forum, a ten dział w szczególności:)

Gdybyś przeczytała wątek od początku to byś wiedziała.
Na bieżąco było to pisane. :baffled::baffled:
Takie pytanie można wysłać na pw do osoby ,która rozpoczeła akcję,a nie zaśmiecać wątek.
Swoją drogą to ja prosiłam polusię o rozważenie podziału wątku ,bo robi się niezły bałagan i widzę,że wzięła to pod uwagę.:tak::-)
Dzięki polusia.

Napisałam co musiałam -to teraz idę zagłosować.:tak::-D:-D:-D

misskitten -jeszcze taka refleksja z mojej strony.:tak:;-):-):-)
Jestem mamą dziecka niepełnosprawnego (pewna forma autyzmu wysokofunkcjonującego) ,w zeszłym roku dostałam również pomoc całkowicie bezinteresowną od forum Tanganika i od pana Macieja Śwista producenta sprzętu i akcesoriów akwarystycznych,kiedy padło mi stado ryb i potrzebne były natychmiast takie same.:crazy::crazy:
Autyzm ma to do siebie,że nie toleruje zmian.:no:
Zlikwidowanie akwa znaczyło u mojego dziecka tyle,że cofnie się w rozwoju,bo te rybki to był wówczas cały jego świat .:baffled:
Po napisaniu posta ,że poszukuję stada rybek i opisaniu po krótce sytuacji dostałam masę maili od ludzi dobrego serca.:szok::szok::-):-)
Kubuś wiedział,że rybki wyzdrowieją tylko im trzeba domek zmienić ..:-D:-D:-D

W ciągu miesiąca nie dość ,że pływało nowe stado identyczne jak poprzednie to jeszcze było nowe duże akwa,cały sprzęt i chętni ludzie by to przywieźć i zamontować.:szok::szok::-):-):-)

W sumie ok.10.000 zł w sprzęcie nie wiadomo skąd :szok::szok::szok:
Będę im wdzięczna do końca życia ,bo to co zrobili dla mnie i dla mojego Kubusia było niesamowite .
po krótce -niby nic wielkiego ,bo co tam akwarium.:baffled::baffled::baffled:
Dla mnie to świadectwo,że razem można więcej .
Trzeba tylko chcieć.:tak::-):-)
Czasami taka mała rzecz dla jednych nic nie znacząca -dla drugich pomaga przetrwać i uwierzyć w ludzi.:tak::-):-)

Ja wierzę i dlatego pomagam.:tak::-):-)
Tyle ode mnie :rofl2::rofl2:
Idę spać -późno już.

słuchajcie aby nie było jakiś niedopowiedzeń i pytań : Ania odwiedza jedna z naszych koleżanek, ja jadę w tamte okolice 17 więc również jestem z nią umówiona. co do obecności Ani na forum, czyta nas jak najbardziej więc proszę Was o nie pisanie bzdur albo zastanowienie się dwa razy zanim coś napiszemy. codziennie rozmawiam a Anią na gg więc kontakt jest .

reklama
Kobitki!!
Na dzień dzisiejszy jestem w stanie wysłać:

- Elevit - witaminy dla kobiet w ciąży 20 kapsułek
- VitaK witamina K dla niemowlat karmionych piersią w kapsułkach do wyciskania na łyzeczke 25 szt + witamina D 2 szt.
- Olejuszka na ciemieniuszkę - raz użytą :) (data wazna)
- 3 razy pojemniczki z solą fizjologiczną do zakrapiania noska
- podkład ceratkowy
- nowe w paczce 2 smoczki na wiek 6 - 18 m-cy
- pojemniczek na smoczek + łańcuszek (wszystko ze smokami ładne pod kolor :-D)
- jedną pieluszke flanelową która spód ma ceratowy [aby nic sie nie zmoczyło przy przewijaniu]
-jedną zwykłą pieluszke flanelową

chusteczek mokrych sama nie używam niestety :zawstydzona/y:

Do góry