Nie chodziło o głosowanie bo co do głosów to nie mam wątpliwości, jak również wy nie powinnyście mieć wątpliwości co do głosów "kibica" skoro jego głosów nie skasowano, ale o sprawiedliwe ocenianie przez jury prac w tym konkursie. Bo brzmiało to tak jakbyście uważały, że praca z serduszkiem powinna dostać pierwsze miejsce, chociaż jest wiele prac, które bezdyskusyjnie wygrywają chociażby walorami estetycznymi i kompozycją.
Nie znam Ani faktycznie, tak samo wy nie znacie tego chłopaka, który na zawsze dostanie kaleką. Łatwiej znaleźć pracę młodej matce (nawet samotnej) niż niepełnosprawnemu, którego z taką radością przeganiacie. Może rzeczywiście nie wszystkie popieracie ostre słowa w stosunku do chłopaka (a niektóre wręcz to skrytykowały co szanuję) ale było bardzo wiele postów o umieszczaniu informacji o Waszej akcji w kontekście walki z "kibicem" na fora skłóconych fanklubów piłkarskich. Pewnie nie raz widziałyście w tv jak kończyły się spotkania (nawet na ulicy) wrogich "szalików".
Jeśli chodzi o zmienne IP to organizator nie jest zbytnio w stanie zidentyfikować czy głosy były z jednego komputera. Nie wiem czy wypada się obnosić na forum publicznym obchodzeniem regulaminu.
Skoro nie chcecie komentować tego co napisałam (o czym każda z Was napisała w komentarzu
) to można już tę dyskusję urwać, chciałam tylko wnieść nieco refleksji. Kraj wolny, każdy może myśleć i pisać co chce.
Zawsze wśród osób chcących pomóc znajdzie się ten kto zasieje ziarno niepenwności.
Pytanie dlaczego?
Odpowiedzi nie znam.
Piszesz ,że przeczytałaś wszystko -ok, ale czy przeczytałaś również odnośniki ,które wklejamy z info gdzie dawane są linki?
Pisałam wyraźnie wcześniej,że kibice zbierają na szczytny cel (znam całą historię Rokickiego) i ja tego nie potępiam.
Rozumiem ich doskonale.
Niestety wszystkim nie da się pomóc.
My walczymy o głosy dla niej , a oni dla niego.
Wejdź na stronę Legii i poczytaj jakie są głosy kibiców i jakie moje posty.
Może wtedy zrozumiesz.
Tam nie ma żadnej nagonki na ten klub
Po prostu klikają i tyle.
pozwolę sobie wkleić 2 z postów z tamtego forum....
Mój post do kibiców brzmi tak:
Witajcie kibice Legii.
Jestem kibicem Legii odkąd pamiętam,kartę kibica też już posiadam:
,ale jestem również mamą cudownej dwójki dzieci.
Udzielam się także na forum Baby Boom ,skąd prowadzona jest ta akcja dla Ani.
TWOJE PUDEŁKO
Bardzo prosimy o wsparcie.
Nie chodzi nam o wyeliminowanie jakiegoś chłopaka kibica Wisły Kraków , bo zbiera głosy również na szczytny cel (Mariusza Rokickiego) ,ale o wsparcie naszej koleżanki Ani.
Wiemy,że tu na forum jest dużo osób ,które mogą zagłosować i dlatego do Was apelujemy.
Każda osoba może zagłosować 1 raz dziennie ,a to zawsze o 1 głos więcej.
A może właśnie wasze głosy spowodują,że wygramy konkurs i to dzięki Wam Ania dostanie pełną wyprawkę dla Adasia?
Pomyślcie o tym,przecież razem łatwiej.
Piszą również tu o nas .
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/p...ia_158358.html
pozdrawiam
kibic(ka)
Mam nadzieję ,że spotkamy się na meczu
Odpowiedź jednego z kibiców tak:
Trochę smutne, że pomagając jednej osobie odbieramy innej ale cóż... życie. (jeśli oczywiście info o Mariuszu Rokickim jest prawdziwe).
To teraz powiedz cóż tu jest takiego strasznego napisane co Tobą tak wstrząsnęło?
Nie zawsze człowiek wychodzi do człowieka z brzytwą -czasami trzeba z otwartym sercem.
;-):-):-)
A ja tak zapytam nieśmiało - Czy ktoś z was poznał Anię osobiście? Nie byłam tu od początku, wiec po prostu chciałabym wiedzieć
No i proszę powstrzymać się od przepychanek słownych, bo to przecież spokojne forum, a ten dział w szczególności
Gdybyś przeczytała wątek od początku to byś wiedziała.
Na bieżąco było to pisane.
Takie pytanie można wysłać na pw do osoby ,która rozpoczeła akcję,a nie zaśmiecać wątek.
Swoją drogą to ja prosiłam polusię o rozważenie podziału wątku ,bo robi się niezły bałagan i widzę,że wzięła to pod uwagę.
:-)
Dzięki polusia.
Napisałam co musiałam -to teraz idę zagłosować.