reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asia ja również życzę milej pracy...oby do rana..

Panie Zbyszku-mówiłam ,że po weekendzie się babeczki odezwą-bratnich dusz nie brak!!

babeczki-jesteście kochane i macie wielkie serduszka...

Marta a Tobie czego najbardziej potrzeba ???

reklama
Kochana mi najbardziej trzeba zdrowka dla malej a bede najszczęśliwsza osoba na ziemii:)
Poza tym niczego nie potrzebujemy, ale bardzo Dziekujemy za pytanie:)

No chyba ze ktos nie ma co zrobic z 1% to chetnie podam dane:)
Moze jeszcze czasem jakies pozytywne mysli sie przydadza bo dol goni dola...
Wiadomo jak jest z kasa w tych czasach, a rehabilitacja do tanich nie należy...:(

No ale nic to, najważniejsze ze tak super wszystko udalo nam sie dograc i tyle pomocy do p. Zbyszka i rodzinki poleci:)

pomocy Witam do wszystkich . Byłem dzisiaj w opiece i posłuchałem rady jednej z forumowiczek okazało sie iż kierowniczka MOPS doznała olśnienia uwazajac iż jednak zasiłek sie nam nalezy.Tylko czeka nas jeszcze proceder z wnioskami .Jesteśmy więc dobrej Mysli

Panie zbyszku to chyba o mnie chodzi ;-) ja moge pomoc sformulowac wniosek jezeli bylby jakis problem, wazne jest podanie powodu, ktory oni moga uwzglednic bo np na ubrania sie nie nalezy, na sprzet chyba tez nie, najlepiej pisac ze na jedzenie to wtedy oni to biora z pomocy zywnosciowej czy cos takiego, w zeszlym roku meza brat byl przez rok na stazu w gopsie i tez moge go dopytac w tej kwesti bo dosc dobry byl w tej pracy, pewnie bedzie musial sie Pan liczyc z wywiadem srodowiskowym , przyjada do domu bez zapowiedzi, beda sie wypytywac o rozne rzeczy m.in czy nie ma przemocy, alkoholu itd.,
a jaki jest status Pana mieszkania, np. my wynajmujemy i dostajemy tzw dodatek mieszkaniowy, czynsz mamy w umowie 600zl, a gops daje nam 180zl, ale my mamy dochod, a Wy nie macie zadnego, wiec moze wiecej dostaniecie, i jaki macie metraz? bo nie moze byc wiecej niz 45m,
http://prawocywilne.blox.pl/2010/01/Dodatek-mieszkaniowy-jak-otrzymac-dodatek.html

Ostatnia edycja:
Witam,
Panie Zbyszku, proszę napisać, czego Wam najbardziej potrzeba. Wiem, że na pewno wszystko się przyda, ale łatwiej, by mi było coś zorganizować.

Mama, Krzysiulek, jeśli jesteś na bieżąco w temacie to wiesz...PW, może będzie szybciej. Z chęcią przyłączę się do pomocy*

Ostatnia edycja:
najbardziej pieluszki dla Filipka ,espumisan lub coś podobnego na wzdecia jakas herbatka .Cos do jedzenia
pozdrawiam

do martusia 1605 tak też napisaliśmy w wniosku jak pani nam sugerowała że chodzimy głodni ze nie ma na pieluchy mleko itp i jak to odrzucą to ja już nie wiem
pozdrawiam

jeżeli ktoś potzrebuje naszego adresu prosze pisac na priv z góry dziekuje za troske

Panie Zbyszku, a jakie pieluszki? Proszę podesłać mi adres na PW, w miarę możliwości postaram się pomóc. Pozdrawiam i siły życzę :*
A ubranek macie wystarczająco???

reklama
ja tez sie moge dorzucić do paczki tylko przejrzę ciuszki po małym.
Na pewno mam jedzonko dla rodziców kilka puszek typu pasztet, szynka, golonka itp. może Państwo jeszcze coś potrzebują chętnie pomogę w miarę możliwości ??

proszę o adres, paczkę mogę nadać najwcześniej w sobotę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry